Bireylulmasali Kızlar 19.haftama girdim ve toplamda beş kilo aldım biraz canım sıkılıyor ekmeği hamur işini kestim çok fazla kilo almamak için başka ne yapabilirim?
Dryalp Bireylulmasali bende 5kilo verdim canım 24+1rim zaten hamileyiz diye herseyı yememız gerekmiyor tatlıya saldırma hamura yağlıya
koala06 Bireylulmasali Bende öyleyim malesef. 21 haftalığım her sabaha 1 kilo almış olarak uyanıyorum. 45 ile hamile kaldım allahtan zayıfım ama böyle giderse çok kilo alıcam☹
Aselminaaa Bireylulmasali 19 haftadasim yolu yarilamis ve 5 kilo almissin ac ellerini dua et ben 20 kilo ile bitirdim hamileligi
alininannesiiiii Bireylulmasali bende 27.haftamdayım 9 kilo aldım çok takmıyorum doğumdan sonra inşallah gider kilolar 🙈
Dryalp Bireylulmasali bende oyleyım ama çocuk besleniyor onda sıkıntı olmaz hele yatınca çok aç oluyorum süt içiyorum günde 6ögün yiyorum ara öğünle bırlıkte az yiyorum verdım şekeri de kestim tabı canım ıstıyor tatlı yıyorum elbet ama az yemek en guzelı
Bireylulmasali Dryalp ben de bugün 6 öğün beslenmeye başladım biraz sonra da süt içicem umarım bebeği aç bırakmam ♥️
Dryalp Bireylulmasali yok bırakmazsın bende öyle sanıyordum ama suan 582gram 3kiloyu geçer dedi doktor ayrıntılıya gidince öyle dedi inan hiç doymuyorum bende birde meyve ile yanında süt iç yada yoğurt ye ben süt içiyorum şekeri cıkarmıyor
Bireylulmasali Dryalp meyveyi akşam yememeye çalışıyorum canım direkt şeker yapıyor çünkü gündüz ara öğün olarak yiyorum sağlıkla gelsinler kilo verilir de açıkçası gereksiz kilo almak istemiyorum 🙄
Dryalp koala06 dikkat edin bakın ben kilolu hamıle kaldım almamam gerek gerçekten zor kilo işe kalmak benım arkadasım 50kiloymus 40kilo almıs düşünün zor gercekten
koala06 Dryalp Dikkat etmeye çalışıyorum ama inankş hiç olmuyor. O kadar çok yemek yemek istiyorum ki. Yoğurt kuruyemiş falan yemeye çalışıyorum genelde ama işte ne ekmeği azaltabildim nede şekeri tatlıyı🙊
Seda1461 Dryalp Zayıf kişiler daha çok kilo alıyor hamileyken.Ben Kızım a kiloyla hamile kalmıştım.6,5 kilo aldım.
Dryalp Bireylulmasali veriyor bana meyve diyetisyen yersen yarım fln yersın yda kuruyemıs ben şekere bakıp yıyorum zaten ama dediğim gibi süt mutlaka için yanında
Dryalp Bireylulmasali ben 92kiloydum 86ya düştüm düşün bana hamıle kalmadan önce doktor kilo ver demıstı ama veremedım suan veriyorum
Bireylulmasali koala06 ben ekmeği kestim tatlı zaten sevmezdim sadece kahvaltıda iki dilim çavdar ekmeği yiyorum 🤣
Bireylulmasali Aselminaaa canım dr bana 30 kilo alarak gidersin doğuma dedi çünkü bu aydan sonra asıl kilo alımı başlıyormuş