Irmakayla Kızlar merhaba 5 haftalk hamileyim geceleri kabus oldu 2 gündür huzursuz ayak sendromu yaşıyorum çok kötü gündüzde basladı neler yapabilirim bi fikriniz var mı
Naaz Irmakayla yatmadan soguk suyla yıkıyordum ben. Birde gun içinde bacak icin pilates hareketleri yapıyordum rahatlatıyordu
F-Gemi Irmakayla folik asit kullanımında bende çok oluyodu ilk başlarda gece nere koyucağımı şaşırıyodum ayaklarımı kabus gibiydi😣 sonra folik asit ilacını bıraktım onun yerini.tutan salatalık felan bol bol yedim takviye yaptm hep
Naaz Irmakayla yattığın yerden bacaklarını indir kaldır 10 kez kendine Çek ileri it 10 kez ben bi şekilde yaptım. Yattığın yerden olunca bisey olur mu bilmiyorum tabi.
Pelinc Yatmadan önce hindistan cevizi yağı sürün ben o şekilde biraz daha rahat uyuyorum ve tabiki magnezyum desteği alıyorum. Tavsiye ederim ☺️
Japonica Ben hamilelikten once de yaşıyordum. Beni en rahatlatan şey ayagimi soğuk vücut losyonuyla nemlendirmek. Sıcak daha kötü yapar. Ince kiyafetlerle serin yerde uyumaya çalışın.
Yeniay Irmakayla 35. Haftamdayim çok arttı son zamanlarda dört gecedir nerdeyse hiç uyuyamıyorum deliricem 😔magnezyum üç kutu bitirdim şuan pek faydası olmadı ama kramplarima iyi geldi magnezyum Çok zor huzursuz bacak sendromu 😭