Mvdlll 33 +2 haftalığım beni doğum korkusu sardı normal doğum da dikiş atılıyormuş kesilip zor olmuyor mu nasıl oluyor uyusturuyolardır herhalde değil mi lütfen beni aydınlatın 🤔🙄
Msd26 Mvdlll evet tam bebek geldiğinde o kısmı baya inceltiyor zaten anestezik iğne yapılıp kesiliyor ama o an hiç farkedilecek bi durum değil baya kolay oluyor
Duygu3437 Mvdlll bende bunu anlamıyorum kararsızım Sezeryan da dikişli normal doğum da dikişli oluyor acısı aynı değilmi sonra o dikişler de Sezeryan gibi ağrı yada hareket zorluğu yaratıyor mu?
Egeymen Mvdlll kesi ya da yırtılma olacak diye Bi zorunluluk yok benim ilk doğumumda 2 dikişli ufak Bi yırtılma olmuş ama ikinci doğumumda ne kesi ne yırtık hiçbir şey olmadı mesela
Asude967 Normal açılman olmazsa veya bebek kafası büyük olursa kasıklardan ikitane iğne yağipıyorlar ne iğneyi hissettim nede dikişi ebe iğne iplik isteyince yırtıldımı diye sordum meğer kesmiş hiçbir acı hissetmedim sadece dikişler iyileşirken kaşınma oldu
Nilaykirikbas5516 Duygu3437 canım aynı şey mi bilmiyorum ama sezeryan olanlardan hel koru şey duydum çok aciyo 15 20 gün yattım filan diye ben normal yaptım 1 gün bile sürmedi ayaklanmak dikişlerim de bi haftaya düştü hiç de acı çekmedim sadece otururken çok az acı oldu oyle
Duygu3437 Nilaykirikbas5516 az acı ise problem yok ama ne biliyim sonuçta ikiside dikiş diye düşünüyorum gerçi Sezeryan da kaç kat dikiş oluyor aynı değildir
Nilaykirikbas5516 Duygu3437 aynen öyle bide kişiden kişiye de değişiyor hiç hissetmedim zaten uyuşturuyorlar hiç anlamıyorsun bild kendini korkutma herşey çok güzel olacak diye düşün
Gayeninannesiyesim Mvdlll Canım çok doğumu düşünme izleme de içimizde kalcak halı yok ya bir şekilde doğuracagiz bazıları dicek şimdi hissettim bazısı o an anlamadım yani her doğum kişiye özel ya sen düşünme şimdiden bunları valla 19 gün kaldı acaba nasil dogurcam diye düşünmüyorum tek düşündüğüm inşallah sezeryan olmaz diye
Duygu3437 Nilaykirikbas5516 valla tüm annelerimiz sağlıkla bir avazda bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin allahım çok düşünmemek lazım yoksa korkudan kafayı yeriz gibi 😂
Nilaykirikbas5516 Duygu3437 aynen ben hiç korkutmadım kendimi ve çok ta kolay doğumum oldu suni sanci haricinde bu muydu yani dedim 💘
Duygu3437 Nilaykirikbas5516 inşallah bizde kolayca doğururuz varmı yaptığın özel birşey kolay doğurmak için 😂
Nilaykirikbas5516 Duygu3437 yakın biyerlere kalabalık olmayan biyerlere git bol bol merdiven in çok evin içinde sürekli hareket et