Handanklc Merhaba 6+4 haftalık gebeyim kalp atışlarını dinlrmek için gittigim muayende ikiz oldugunu ögrendim ve şok geçirdim benim gibi sonra dan ikiz oldugunu ögrenenler var mı?
Happy- Handanklc hayırlı olsun canım ikizlerim olmasını bende çok isterdim 😊 soruna gelecek olursak burda okuduğum kadaryla çoğu kişi sonradan öğrenmiş tek kese görüp bi dahaki kontrollerinde cift kese olan baya kişi var
NefesDeniz Handanklc Maşallah Rabbim sağlıkla zamanında kucağınıza almayı nasip etsin🌸 Ben kan tahlili yaptırmıştım çıkan sonucum oldukça yüksekti doktoruma gönderdim süper hamilesin hemen şu gün gel dedi ve biz gittik. Ultrasonda 5 haftalık olduğunu söyledi ve sıkı tutunun bomba haberim var dedi çok korkmuştum bişi mi oluyor diye bebelerimiz ikiiiiizzzzz dedi🤩😀 Yani hemencik öğrenenlerdeniz biz çok şükür dileyen herkese nasip etsin Allahım❣️
Tugcek33 Handanklc bizde keseyi gördük tekti bir kaç gün sonra kanamam oldu düşük yapıyorum sandım doktora koştuk hemen ikiz geliyor dedi ve kalp atışlarını dinletti🙈 nasıl güzel bir his Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin inşallah🥰
Su5678 Handanklc kan sonıcun yuksekmiş hamilesin dedi doktorum anlamıs ama bana keseyi görmeden bişe demedi keseyi görmeye gittigimde 5 haftalıkdı ikiz oldugunu kesenin iki tane oldugunu söyledi saten kan sonucunda yüksekdi demişti 7 haftasında kalp atışlarını duyduk süpriz oldu beklemiorduk aşılama ile oldu şimdi 16+4 günlügüz biri kız digeri gösdermiyor kendini 😂
Handanklc NefesDeniz amiinnn inşaallaahhh Rabbim size de saglıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🤗 çok güzel Bi duygu ama ben hala inanamıyorum şoktayım Hiiçç beklemiyordum ki 10 "gün öncesine kadar tek kese vardı Bi anda iki tane oldu mucize gibi 🥰
NefesDeniz Handanklc Ay kurban olduğum Allahım nasıl güzel mucizeler bunlar şükürler olsun🙏🏻 İnanın hergün bu mucizeye kutsallığa şahit olmak inanılmaz bir duygu hele hissetmeye başladığınızda dahada değişik duygular içerisinde olacaksınız. Ben daha yeni yeni hissetmeye başladım muhteşem bişi❣️
Handanklc Su5678 aayyy maşallaahhh biri kız biri erkek olur inşallahhhh Rabbim saglıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏🤗
Handanklc NefesDeniz inşallah o günleri de görürüz ben çok sabırsızım sanırım hemen hersey olsun istiyorum 🙈🤗
Sevdalianne Merhaba ben de ikizlere hamileyim 17 haftalik olduk. 5 haftalikken tek keseydi 7+1 de cift kese gördük kalp seslerini dinledik. Tupbebekle kaldim cift yumurta ikizleri
Minnakhamis Handanklc 7+6 da öğrendim bende birinin kalp atışını duymaya gittik ikisinin kalp atışını duyduk 😍😂
Handanklc Minnakhamis aayy maşallah yaa ne güzel Bi duygu bende kalp atışını duymaya gittim ama ikiz oldugunu ögrendim. Doktorumuz kalp atışları var ama çok duyulmaz dedi inşallah haftaya bizde kalp sesini duyarız 🤗🥰
NefesDeniz Handanklc Her gün ayrı güzel inanın bana karnınız yavaş yavaş belirginleşmeye başlayacak her anın fotosunu çekin güzel bir anı oluyor insana..hele karnınıza elinizi koyup onlarla sohbet etmek sanki karşılık veriyorlarmış gibi hepsi muhteşem duygular🌿 Allahım sağlıkla huzurla bir hamilelik nasip etsin sizede🧿
Minnakhamis Handanklc evet canım şok olmuştuk eşimle doktorumuz da dahil 😂 inşallah duyarsın canım 🤲🏻☺️
Derya89 Bizde 17+4 olduk tek yumurta ikizleri geçen hafta erkek olduklarını öğrendik şimdilik herşey yolunda. Birde hissetmeye başlasam süper olcak😌 çok farklı bi duygu bende hala zaman zaman inanamıyorum nasıl ikiz oldu diye😊
Babycurly Derya89 merhaba, acaba betahcg değerleriniz nasıldı, gecikmeden kaç gün sonra test yaptırdınız , burada yazılan değerlere göre benimki baya yüksek ikiz mi acaba diyorum, pazartesi randevum var meraktan çatlayacağım🥰
esraaa18 Handanklc merhaba🌸🌸bnde 18+2 spontan çift yumurta ikizlerime hamileyim ilk gebeliğim iki oğluşun olucak inşallah 5 haftalıkken sonucum baya yüksek geldi dr um bişi soylemedi ikinci gittiğimde iki kese olduğunu soyledi tabi ben şok😂 eşim tarafında maşallah bir sürü ikiz varmış meğer bizede nasipmiş heyecanla doğmalarını bekliyorum 🙏🏻🙏🏻