Kuzey61 haticem5707 17+5 haftalığız Meydan Anadolu Erhan Muluk Doktorum ikinci hamileliğim aynı doktora ve hastaneye gidiyorum çok memnunum
crescent_ haticem5707 merhaba, 25′nci haftadayım. medical park derya hanıma gidiyorum. 2.ci hamileliğim. ilk doğumum da orada ve derya hanımla olmuştu 👍🏼
zynp07 Merhaba bizde 22+6 haftalığız. Bende ASV yaşam Hastanesi Yunus yıldıza gidiyorum. Çokta memnunum.
2cocukluu zynp07 merhaba 😊 Benim ilk dogumumu da yunus bey yaptirmisti sifadayken cok memnun kalmıştım😊 Muayene ucreti ve dogum ucreti hakkinda bilginiz var mi acaba asvde
Sec Zeynepberenbatuhan7 jbir bburcu allah bağışlasın canım bende Halil ılgına gidiyorum doğumun falan nasıldı ilgi alaka biraz anlatırmısın ☺️
zynp07 haticem5707 amin canım inşaAllah🤲 Rabbim tüm hamilelere kolay ve hayırlı doğumlar nasip eylesin
Kuzey61 haticem5707 amin canım inşallah🙏seninde az kalmış inşallah sağlıkla alırsın kucağına bebeğini 🤲🙏
Zeynepberenbatuhan7 Bende 16 haftalık hamileyim Selda hanıma gidiyorum bende Atatürk devlet hastanesinde
Hamileyeni Elbiiiii Kbra007 Yaa bende müjde hanımı çok merak ediyorum ona gitmek istiyorum siz memnun Kaldınız mı?