Cemrece Mucize1997 6 da yiyip bitiriyomusun tebriklert😂😂 Ben 10 da uyuyorum daha fazla yememek icin bende 7 bcuk gbi yiyorum aksam yemegimi ama sonra meyve falan yiyorum 🙈
Mucize1997 Cemrece bende erkenciyim 10-11 gibi uyurum . Aslinda yemekten sonra bol bol su tuketimi acligi önlüyor bi deneyin isterseniz . Yemekten sonra 1 saat durun sonra su icin. Ben biyerde okumustum yemeklerden heemn sonra meyve yenmesi dogru degilmis oyzdn önceden yiyorum 😂
Adonis01 Deletedmom15 Bebek büyüyor tabi ama onun dışında biz de daha fazla yiyoruz genelde 3.trimesterde ?
Adonis01 bburcu Bir kısmı bebek ve suyu tabi canım , benek daha hızlı büyüyor çünkü son dönemde . Bence sen güzel almışsın ☺️👍
Krizantem_ Ben 1. Trimester da 2 kilo aldim mide bulantim yoktu şimdi 2. Trimesterdayim daha yeni girdik , son aylar da alınıyor diyorlar en cokk 🙈🙈
Adonis01 Deletedmom15 Ödem en büyük belam . Geçen haftalarda özellikle o kadar şişiyordum ki anlatamam . Şimdi de mide yanması başladı
Deletedmom15 Adonis01 benm ilk hamileliğimde mide yanması mahfetti beni şimdi yine hamileym yine midem fena sola yatınca biraz rahatlıyo bide cok zorda kalınca kabonatlı su içiyrm mecburen
Ec0709 Eylullllllllll21- yaa kıyamamm🤣 bosver gitsin ya arkadasım 23 kiloyla gitti doğuma sezaryan oldu ona rağmen su an 60 kiloya düstü aldığının hepsini verdi ve bebek daha 3 aylık🤣 o yüzden istediğini ye ya😄 benim sadece aksamları karnım bi şişiyor yiyemiyorum canım istiyor yiyorum bu sefer de zor oturuyorum zor yürüyorum🤣
Eylullllllllll21- Ec0709 ben kilo almayı seviyorum ama bana ve bebeğe zararı olur mu diye yemiyorum 😂 ama yiyecem gittiği yere kadar napim 😊
Zeyyno_ Adonis01 Ben 25e kdr hiç almadım diyeblrm 1-2kilo tek almıştım ama 7-8.ayda baya aldm şu an 39+4haftalığız 12kilo almşım
Sseyma1 Adonis01 ben son trimester da en çok kiloyu almıştım su içsem yarıyordu sanki toplam 14 kilo almıştım doğum yapalı 1 hafta oldu 8 kilosu kendiliğinden gitti hiç kiloya takılmayın bence nasıl gidiyor anlamıyorsun bile 🙈
kader_akgun Aselminaaaokurken sona gelmeden ay ne guzel dedim içimden ta ki sondaki 20 kiloyu görene kadar
Siboli Kızlar en çok 3.tremesterde alınıyo yazmış çoğunuz ama çok iştahlı yerseniz maalesef alırsınız az az dengeli yemeye çalışın ozaman sorun olucağını sanmıyorum☺️
Adonis01 Aysegulbaz63 En fazla hangi dönemde aldınız ? Doğumdan sonra kilolardan kurtuluruz umarım 🙏🌸
Rabiacengiz Adonis01 başarmak mı hamileliğim aşırı zordu hergün kesintisiz kustugum için kilo alamadım bebek kilo almaya başlayınca ben kilo aldım sadece o yüzden yoksa keşke bende 12 kilo 13 kilo gbi alsaydım çok isterdim tüm yaşantım mahvoldu 3. Ayımda işten çıktım aylardır hasta gbi evde yatıyorum dışarı yüzü gördüğüm yok çok kötü geçiyor hele son 5 günüm var ama geceleri beni mahvediyor az kaldı dayanmaya çalışıyorum sadece