Adonis01 ben 25 haftaligim 3 kilo aldim özel bi diyet uygulamadim saglikli beslenmeye odaklandim. Hamileyim diye 2 kisi icin yemedim. Bebegime faydali seyler yemeye calistim . Beyaz ekmegi hayatimdan cikardim cok uzun bi süredir nadir yiyorum. Tam tahilli sabahlari bir dilim yaninsa olmazsa olmazi peynir,7 adet zeytin, yarim avacado, sebzeler, kahvaltidan 1 saat önce bi adet meyve tuktirim. Ara ögünlerinde kis zamani maglum kestane cok iyi kestane yerim, kuru kavrulmamis tuzsuz kaju , ceviz , findik, fistik cok asiriya kcmadan. Yogurt ,pekmez bunlari tuketirim. Yemeklerden 1 saat sonra su icimine basliyorum bol bol su 2-3 litre nekadar icebilirseniz :) aksam yemeginden yine bir saat once meyve bi adet . Sonra aksam corba mutlaka olmasina ozen goreriyorum kabizligi önlüyor bence. Et sevmesemde kiyma seklinde tuketiyorum . En gec 6 da yiyip bitiriyorum uyumaya 1 saat kala suyu kesiyorum yoksa sabaha kadar cik dur tuvalete 😂
cok iyi beslendigim söylenmez ama kendimce böyle yapiyorum eksik birsey varsa fikrinizi alirim