irem_0709 Çatlak kremi önerileriniz neler ve kaçıncı haftadan itibaren kullanmaya başladınız hamişleeeeer 🤗 🌺
Nuruminci irem_0709 vallah canım catlayacağın varsa her türlü catlarsun krem pek fayda etmıyor mesela ben 32 kadar bırsey yoktu sonra catır catır catladım
B0220 irem_0709 doktor önerisiyle lierac aldım çatlak için iyi gerçekten ama karnım komple tüylendi 😐hormonaldir diyenler oldu ama sanmıyorum hormonal olsa başka yerlerde de tüylenme yada değişiklik olur neden sadece krem sürdüğüm yer tüylendi 🤔😁 velhasıl kelam lierac kullandım 🤷🏻♀️
irva irem_0709 Hamileliğim boyunca lierac kullandım.Gün arasında da kakao yağı sürdüm.Gece yatmadan önce bebe yağı sürdüm.Her duş sonrası da bebe yağı kullandım.Hiç çatlamadım 33 gün önce doğum yaptım.Doğumdan sonra da çatlağım olmadı.😊
Sen1meleksin irem_0709 ben16. Haftamda başladım badem yağı has zeytinyağı ve vazelin kullandım canım şuan 29. Haftam durumlar iyi👍🏻
irem_0709 Nuruminci yine de tedbir amaçlı kullanalım da sonradan tühvah demeyelim diye düşünüyorum yoksa tabi olacak olduktan sonra 🤗
irem_0709 B0220 yaaa Bu durum işte kimisi doğumdan sonra dökülür sakın dokunmayın diyorlar da o halde nasıl durulacak insan utanıyor yani
Eczmery123 B0220 hamilelikte karındaki tüyler koyulaşıyormuş. Doğumdan sonra dökülüyormuş o tüyler. Tamamen hamilelikle ilgili, kremle ilgisi yok
ipekipek Lierac, sari kantaron ve aktarlarda satilan kakaolu bir kremi kullaniyorum 3ünü aynı anda. 36daym henüz catlamadm ama herkes doğumdan sonra çatladım yazmış o yüzden bilemiyorum doğumdan sonrayı bekliyorum :)
irem_0709 ipekipek o kadar bakım yapmanıza rağmen inşallah Doğumdan sonra da çatlamazsınız şahsen büyük bir sabır ben üşeniyorum 🤗
ayminaninannesi Sen1meleksin badem yağı faydası varmi cnm.bende de var da kullanmakta korktum zararı olur belki diye 16 haftalik oldum çatlaklar oluşmaya başladı
Mpy Sen1meleksin vazelin bende kullanıyordum ama icinde petrol var öğrendikten sonra kullanmaya korktum hatta sürerken bile petrol kokusu baya bi yayılıyor sağlıklı değil bilgin olsun
Karsesi irem_0709 merhaba ben 20 li haftalardan beri lierac ve hindistancevizi yagı kullanıyorum ancak bende bunun yapıyla ilgili oldugunu düşünüyorum çatlayacaksa çatlıyor
irem_0709 Karsesi tabi ki de benim zaten hamilelikten önce vardı çatlakların kilo alıp vermeye bağlı ama internette öyle fotoğraflar görüyorum ki korktum öyle olursa birde diye
Basakgul bburcu Peki her duştan sonra tüm vücuda sadece bio oil mi kullandiniz ? Onun dışında herhangi bir nemlendirici kullanmadiniz mi vücudunuza
01gamze01 Lierac ve bio oil kullandım 3. Aydan sonra. 36 dan sonra çatlamaya başladım. Şuan 39 un içindeyim deli gibi kaşınıyor bol krem sürmeme rağmen. Doğum sonrası daha kötü olacak büyük ihtimal
hm35 irem_0709 badger diye bi markanın balmını kullanıyorum, lierac hiç nem vermedi bıraktım onu. bence kilo alımı olduğu için en baştan kullanmak garanti olur ama olacağı varsa da oluyor cidden yapı meselesi biraz 🤷🏻♀️
hm35 irem_0709 insan merak edip alıyor ama cidden ultrason jeli gibi bi kıvamı var nasıl engellesin çatlakları hiç anlamadım. memnun olanı da çok karar sizin :)