derindemir rodin123 internette tek kullanımlık örtülerden var ağdacılarda kullanılan.kendiniz alın götürün.çift maske takın
rodin123 aybkkra olabilir mantıklı 3 hafta var daha pazartesi gün almaya gideceğim sezeryan olacağım çünkü
rodin123 Sibelglgakn işte bende 3 haftaya kadar çıkar şeyi var birde kuaförlere de yasak gelirse 3 hafta içinde yandık
rodin123 beybie1 valla ben senin zamanlarına yakın doğum yapacağım 2 3 haftada çıkarmı tekrardan ondan korkuyorum
rodin123 Kaderozy bende jilet yapıyorum normalde bakalım bu hafta konuşacağım kuaförle ne diyecek bakalim
Kaderozy rodin123 özel bölgeye jilet yapıyorsan şuan bence doğuma kadar da öyle devam et zaten çok hassas olduğu zamanlar inan bence çok kötü olur
Gzmmstf rodin123 Ben yeni hamileyken bir kere gittim sonra kuaförüm kovit oldu atlattı ama korkudan bir daha gitmedim şimdi kendim evde yapıyorum mecbur 3 haftaya bir yapıyırum
Gzmmstf rodin123 Bencede çok dikkat edin derim bende 32 haftamdayım artık daha da dikkatli oluyorum mümkün oldugunca gitmeyin imkanınız varsa evde yapın Allah korusun kimden nasıl nerden gelecegini kestiremiyorum insan
Gzmmstf rodin123 Her kuaför için demiyorum ama bazıları dikkat etmiyor gelen müşteri içerde maskesini çıkartıyor ağda odasını ne sıklıkta ne kadar steril ediliyor onu da bilmek lazım
rodin123 Gzmmstf ya işte ondan korkuyor insan çift maskeyle gidip bi göz gezdireyim diyorum ona gore karar vereyim diyorum
Gzmmstf rodin123 Olabilir canım Allah korusun son zamanlara gelmişsin rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin hepimize inşallah