minikmucizemmmmmm Tubisssss evet ilk olcak olursa inşallah☺️ Aslında erken yeni evliyiz diyodum ama kisti öğrenince vakit kaybetmek istemedik nasip gene de rabbim verir inşallah hayırlı sağlıklı bi evlat isteyen herkese sonra bana
Tubisssss minikmucizemmmmmm aynen ilgisiz vee bilgisız doktor lar malesef ya 😏😏 mecburusz tabi inş. Hamile olursun da buradan hbr lerini duyarım canım ya
Tubisssss minikmucizemmmmmm amin🙏 korkma ya bşy olmaz bnde duydum o geçiyo hamile olan çok kişi var ondan ❤Bnmde 2. Gebelik ılkı mor gebelik tı kürtaj oldum smdı 2 buçuk sene oldu evlı olalı Rabbim nasip ettı tekrar Rabbim ole güzel kı herşey zmn da nasip ediyor 🙏🤲çok şükür
minikmucizemmmmmm Tubisssss şükür canım sana da rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla❤️ Dualarını beklerim❤️
Tubisssss minikmucizemmmmmm amin inşallah Allah razı olsun Rabbim sanada nasıp etsın anne olmayı ama ıcıme doguyor inş. Olcan yaa ole hssdymm 🤲🙏
Neslihan66 Tubisssss Mustafa karaya git canım yozgatlı kendisi çok güzel sohbet edıypr ilgileniyor sorduğun sorulara da cevap verıyor😊😊
busraerdalll yigitalpinannesi40 siirtteydim geldim canım 😊 Allah’a şükür 1 buçuk iki ayda bir görüşüyoruz zor oluyor ama
yigitalpinannesi40 busraerdalll Ailem de orda değiller sadece akrabalarımız var Kırşehirde ama memleket özleniyor yine 😌