minikmucizemmmmmm Tubisssss evet ilk olcak olursa inşallah☺️ Aslında erken yeni evliyiz diyodum ama kisti öğrenince vakit kaybetmek istemedik nasip gene de rabbim verir inşallah hayırlı sağlıklı bi evlat isteyen herkese sonra bana
Tubisssss minikmucizemmmmmm amin🙏 korkma ya bşy olmaz bnde duydum o geçiyo hamile olan çok kişi var ondan ❤Bnmde 2. Gebelik ılkı mor gebelik tı kürtaj oldum smdı 2 buçuk sene oldu evlı olalı Rabbim nasip ettı tekrar Rabbim ole güzel kı herşey zmn da nasip ediyor 🙏🤲çok şükür
minikmucizemmmmmm Tubisssss şükür canım sana da rabbim kucağına almayı nasip etsin sağlıkla❤️ Dualarını beklerim❤️
Tubisssss minikmucizemmmmmm amin inşallah Allah razı olsun Rabbim sanada nasıp etsın anne olmayı ama ıcıme doguyor inş. Olcan yaa ole hssdymm 🤲🙏
Neslihan66 Tubisssss Mustafa karaya git canım yozgatlı kendisi çok güzel sohbet edıypr ilgileniyor sorduğun sorulara da cevap verıyor😊😊
busraerdalll yigitalpinannesi40 siirtteydim geldim canım 😊 Allah’a şükür 1 buçuk iki ayda bir görüşüyoruz zor oluyor ama
yigitalpinannesi40 busraerdalll Ailem de orda değiller sadece akrabalarımız var Kırşehirde ama memleket özleniyor yine 😌