haticeD08 Msd26 Hafiflediyse yavaş yavaş kesilir inşallah diye düşünüyorum. İnşallah daha da kolaylaşır canım🤲
Seduru haticeD08 10 hafta oldı zaten böyle devam eder inşallah ilk hamileliğim de de böyle kolay geçti şükür 🙏
88228822 12 haftadayım son 2 haftadır peynir ekmekle besleniyorum kiloda vermişim. özellikle sabah ne yediğim önemli değil hemen çıkarıyorum maalesef. Çabuk geçer inşallah 🙏 doktor sağlıklı gebelik belirtisi dedi. 🤷♀️
Slnnn1 haticeD08 yarıyor en azından kusmayı önlüyor biraz olsun psikolojik iyi beslenemeyince vicdan azabı duyuyorum
bebishmom Haftada kesildi. İlaçla kusmalarımı günde 2 ye anca indirebilmiştik. 17. Haftada ilacı da bıraktım çok şükür. Hiç yemek yiyemiyordum. Yaklaşık 2 haftadır yemek de yiyebiliyorum. Şimdi 4 5 günde bir kusuyorum. Sanırım 9 ay böyle sürecek😒
Anneadayi09 Irmakayla bende 5+5im keseyi gördünüz mü ben bugün hastaneye gittim karından ultrasonla keseyi görmedik çok korkuyorum
Selinaymurat haticeD08 evet öyle oldu gerçekten 9 ay çekermiyim bilmiyorum ama artık bebek sağlıklı olsun da bende böyle devam etsem de yapacak bir şeyim yok diye düşünmeye başladım
AykaMehdi 17 haftasindayim ilk cocugumda 14 haftada bitmisdi bulantim simdi hala kusuyorum 2 kilo verdim ilacda kullandim amma olmuyor hala bulantim var.9 ay boyle surmez insallah((
Mpy 8+5im pazartesinden beri prilam kullanıyorum dünya varmış diyorum keşke ilk hamileliğim de de kullansaymışım hiç bi bulantım yok hamile olduğumu bile unutuyorum