haticeD08 13+0 bulantılarım geçmedi, 64 kilodan 59 kiloya düştüm. Sizlerde durumlar nasıl sevgili anneler?
Oykuaygun haticeD08 18.haftadayım şükürler olsun eski bulantım kalmadı sadece sarsıntılı araba yolculuğunda bulantım oluyor o kadar
Selinaymurat haticeD08 seni çok iyi anlıyorum benim hala devam ediyor 23. Haftaya giricem hala devam bulantılar 52 kilodan 46 kiloya kadar düştüm
momsboys haticeD08 12+0 kusmalarım bitti gibi ama bulantı beni öldürüyor şuan bulantıdan uyuyamıyorum mesela. Ne zaman gecer bilmem ilk gebeliğimde 16. haftada bitmişti
haticeD08 Oykuaygun Yeni yeni mi bitti peki. İlk bebeğimde de zorlanmıştım ama bu kadar değildi. 9 ay sürerse naparım bilmiyorum.
haticeD08 Selinaymurat Bi arkadaşım 9 ay çekti o kadar zor ki korkuyorum Allah yardımcımız olsun. Senin de baya kilo kaybın olmuş cnm😐
haticeD08 Slnnn1 İlaç işe yarıyor değil mi? Bana da yazdı ama emziriyorum kesmen lazım desi bıraktıramadım. Öyle olunca ilaca da başlayamadım🤷♀️
haticeD08 momsboys Değişiyor çok tuhaf bir süreç. Benim de ilk bebeğimde 8 hafta civarında başlayıp 16-17 gibi tamamen bitmişti. Bunda bulantı ile hamileliğimi anladım. 5. Haftadan beridir devam. İnşalah hepimizin bir an evvel son bulur🤲
Anneadayi09 Irmakayla bende 5+5im keseyi gördünüz mü ben bugün hastaneye gittim karından ultrasonla keseyi görmedik çok korkuyorum
Saniss haticeD08 15+5 bir gün iyiysem bir gün kötüyüm Bugün 4 kere çıkardım midemde bişeyler dursun diye napacağımı şaşırdım
haticeD08 Saniss Dilerim az kalmıştır. 3’ te biter diyorlar ama senin de 4.ay olmuş nerdeyse canım umarım devam etmez dahafazla🤲
haticeD08 Sevda11_ Hiç bulantısız geçiren çok tanıdığım var. Kontrollerde sorun çıkmıyorsa her şey yolundadır. Vücudun hormonlara verdiği tepki sanırım kimi çok tepki veriyor kimi az anladığım kadarıyla…
Selinaymurat haticeD08 evet öyle oldu gerçekten 9 ay çekermiyim bilmiyorum ama artık bebek sağlıklı olsun da bende böyle devam etsem de yapacak bir şeyim yok diye düşünmeye başladım
Slnnn1 haticeD08 yarıyor en azından kusmayı önlüyor biraz olsun psikolojik iyi beslenemeyince vicdan azabı duyuyorum
Ozsen35 haticeD08 bulantı bilekliği var internette ben ikinciye hamileyim ikisindede kullandım anında kesiyor pisiband markası tavsiye ederim
Seduru haticeD08 elhamdülillah sabah kalkınca biraz midem bulanıyor kahvaltı yapınca geçiyor onun haricinde hiç Bi sıkıntım yok
Msd26 Bende 15 haftalık oldum 6 11 arası çok kötüydüm hafifledi ama tamamen kesilmedi yiyebiliyorum ama bazen çok oluyor sabahtan yatana kadar bazen daha hafif oluyor ama bi türlü eski halime dönemedim
haticeD08 Msd26 Hafiflediyse yavaş yavaş kesilir inşallah diye düşünüyorum. İnşallah daha da kolaylaşır canım🤲
Seduru haticeD08 10 hafta oldı zaten böyle devam eder inşallah ilk hamileliğim de de böyle kolay geçti şükür 🙏