Sevgiguclu Gurbette olanlarla konuşmak istiyorum birazcık 10+2 deyiz siz kaçıncı haftalardasınız bu hafta fazla kasık ve bel ağrım oldu normal mi ??
Gulgok Sevgiguclu Adana da yaşıyorum 21 haftalık hamileyim😍 bu haftalarda gayet normal canım ama yine de doktoruna danışmanı öneririm
Erseran Burdayımm 😇 32+2 , hangi hastaneye gidiyorsunuz acaba doğumu nerde düşünüyorsunuz öneriniz var mı kızlar
Hira_meyren Erseran merhaba bende adanadayim 31+1 bende özel guney Adana Hastanesi’ne gidiyorum Osman beye dogumumda ordanolacak nasipse siz nerde kalıyorsunuz
Beker Erseran ben çok doktor değiştirdim maalesef riskli dönemlerden geçtim takipleri i perinatalog da oldum 25. Haftadan sonra öncesinde özel adana da takipliydim ama doğumu Sezar hastanesinde yapacam hem evime yakın diye hemde oradaki cazip beyi çok beğeniyorlar diye siz nerede yapacaksınız
Erseran Hira_meyren O kadar kararsızım ki bilmiyorum şimdilik ya sezar hastanesi ya güzelyalı hastanesi
Erseran Beker benim doğumumu yaptıran cazip beydi annemin hatta sülalemizin doktoru ama ben şimdi celal ardıça gidiyorum güzelyalı hastanesi
Beker Erseran yaa çok eski bir doktor olduğunu duymuştum 😊 güzelyalı hastanesindeki tüm kadın doğumculara güzel diyorlar zaten hayırlı ve sağlıklı doğumlaeımız olsun inşallah 🙏
Hira_meyren Erseran guzelyaliyi duydum hatta Gökmen bey var eski doktorum o orda yaptırıyor doğumları arkadaşımda orda yapmıştı ama ben gokmen beyi tercih etmedim bu sefer osmandan yana tercihimi kullandım hem evimize yakın malıum 3 cocuk ve eli becerekli bir doktir
Beker Tugbaayaz_01 ayyyy çok heyecanlı çok az kalmış rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 hangi hastaneye gidiyorsunuz
Eslem0101 Bende 7 haftalık hamileyım guney Adana hastanesi Ahmet zekı nessar beye gidiyorum cok memnunum