Htcdmr MukaddesTan ben farketmeden tam 37 tane çıt çıt body almışım yıkadım bir baktım tüm çamaşır askılığı body 😂 birde nasıl bir manyaksam 70 tane ağız mendili olmuş, sanki benimki 24 saat kusucak 😂😂
MukaddesTan Htcdmr ayy öyle deme o ağız bezleri o kadar lazım oluyor ki her kirleneni de habire yıkayamıyosun keşke bi 70 daha alsaydım dersin 😂
[silindi] Htcdmr tabiki de öyle marka olması çok iyi olduğu anlamına da gelmiyor. Kesinlikle katılıyorum ama 10 tl duyunca bide hastane çıkışı içerisinde baya şey var ben hiç görmedim o yüzden şaşırdım ve nasıl olabileceğini tahmin edemedim 😀 bebek kıyafetlerine çok para harcanması taraftari değilim çok çabuk büyüyorlar çok az giyiyorlar çünkü. Pamuklu olsun yeterli bana görende zaten ben kumaştan da anlamam da 🙂 bitmiyor ki ihtiyaçları vallahi Allah eşimlerimize çalışıyorsanız size güç versin hele şu zamanda çok zor 😀
Htcdmr [silindi] yok ihtiyaç biter mi, kendime bir pantolon bir elbise alayım diyorum, ondan sonra düşünüyorum pantolona 100 lira vereceğime bununla oğluma 3 takım alırım diyorum vazgeçiyorum kendime almaktan, annelik delilik hali derler de inanmazdım 😬
Htcdmr MukaddesTan bunlar beni malesef yıldırmaya yetmiyor oturuyorum önüme minik ütü masasını çekiyorum,işin kötüsü ütü en sevdiğim ev işi 😂😂
MukaddesTan Htcdmr 33.haftaya girdiğim için sanırsam gözümde büyüyor en sevdiğim işler kafayı kaldırcak hal bulamıyorum bazen 😔
Htcdmr MukaddesTan benimde gidişatım öyle artık, koltuğa bi oturdum mu kalkmak istemiyorum. Bıraksalar tüm gün yatarım.
CeylanGnsevinAkta Htcdmr ben iki çocuk annesiyim üçüncüye hamileyim canım valla ne kadar çok götürürsen o kadar temiz ve rahat kullanırsın kusuyo kan oluyo ilk tam temizlenmedigi için elbiseye sürekli leke geçiyo değiştirmek istiyorsun yani 3 battaniye 4-5 altlı üstlü takım birkaç tulum içine de zıbınları unutma bebeğim kirli kalmasın sürekli temiz olsun l kesiz olsun istersen bolca al yanına yani
Duruannesi Siliyorlar çocuğu zaten öyle kan ya da başka bi şey olmuyor ki Kızlar ben de hastaneye 3 takım artı yedek atlet götürücem ilk kakası baya sıvı ve olaylı oluyor 😅
MukaddesTan Duruannesi valla benim kardeşimi getirdiklerinde saçları vücudu kandı hep biz yıkarken çok zorlanmıştık kurumuştu kanlar