OZlem5334 DilekVolkan 33 haftalık hamileyim 9 kilo aldım ilk 4 ay kilo alımı önemli biraz daha yavaşla canım cünkü en cok kiloyu son iki ay alacaksın
yaseminsavas ozdenarda 37.haftamdayim 54le hamile kaldim 70 kiloyum son aylarimda almaya basladim tatli cok yiyiyorum
Homozigotmutant Kurtum saol tatlım kızartma yemem ben hamile kalmadan önce baya zayıfladım olamam gereken kilonun altına düştüm büyük ihtimal ben ideal kiloma geldim ama 2 haftadır düzgün beslenmeye başladım çok şükür 2 haftadır ya çok az aldım ya da almadım kendime izin verdim toplamda 15 kilo için 😊😊
Kurtum Homozigotmutant ☺ Çok iyi. Benim hamilelik biraz ani oldu. Daha doğrusu istiyorduk ama pek umudum yoktu iki sene olmayınca. Bianda olacağını düşünmemiştim ondan istediğim kiloda hamile kalamadım. Ondan çok sıkı dikkat ediyorum. Doğumdan sonra inşAllah bekarlık kiloma geri dönerim bebişimin peşinde koşarken zayiflarım diye düşünüyorum 😁
ipeksfr Ben 56 kiloydum 6. Haftada gittim doktora 58 çıktı şok oldum . Böyle çabuk kilo artışı olan varmı. Göğüslerin şişliğimi anlayamadım😔😔😔😔
Rabia88 Haftaya girdim sanırım 3-3.5 kilo aldım bazen değişiyor ama bulantı falan yaşamadım sadece ilk aylar ogunlerim azalmıştı 1-2 kilo vermiştim o yüzden sanırım çok alamadim
OZlem5334 Kızlar kendinizi kandırmayın biz kilo aldığımız zaman bebekler sağlıklı olmuyor yada kilolu doğmuyor düzgün besinleri tüketmek gerekir sadece yoksa o kiloların göğüs kalıyor benim doktorum ilk dört ay kilo almamak gerekiyor diyor bencede çık dogru son iki ay kilo alımı fazla oluyor iki ayda on kilo alan Bile var
SemaKl Kızlar ben daha 7,5 haftalık hamileyim ve 2,5 kilo aldım ben napcam böyle çok korkuyorum şimdiden neden böyle oldu anlamadım ki 😓
NilferAkar Drngrkm Bünyeye göre değişiyor sanırım canım bende 73lr hamile kaldım 33.haftadayım 83kiloyum 10kilocuuk almışım😊
Demirr46 Bende 68 ile hamile kalmıştım şuan 11 haftalık 63 kiloya düşmüşüm. İlk hamileliğimde de 7 kilo almıştım benim korktuğum loğusa dönemi ben o dönem bi anda baya kilo almıştım doğum kiloları bir şekilde gidiyor ama loğusa kilosu çabuk gitmiyor