DilekVolkan Berlin-4570 hii olabilir bulantı kusma varsa biraZ zor oluyo üstelik daha da zayıflayan kişiler var
Cancan Homozigotmutant aynen ben de makarna tüketebildim. 20+6 dayım 8 kilo aldım. Ama yemeden alıyorum hamile olmadan öncekinden daha as yiyorum ekmek yemiyorum yağlı kızartma vs yemiyorum makarnayı 2 aydır yemiyorum. Ama kilo alımı devam ediyor. Artık takmıyorum. Bebeğimiz sağlıklı olsun vermek için uğraşıcaz napalım 😔
Cancan Homozigotmutant aynen ben de makarna tüketebildim. 20+6 dayım 8 kilo aldım. Ama yemeden alıyorum hamile olmadan öncekinden daha as yiyorum ekmek yemiyorum yağlı kızartma vs yemiyorum makarnayı 2 aydır yemiyorum. Ama kilo alımı devam ediyor. Artık takmıyorum. Bebeğimiz sağlıklı olsun vermek için uğraşıcaz napalım 😔
Homozigotmutant Cancan olsun sağlık olsun şekeri abartmadan tükettikten sonra kilo önemli değil şeker yememeliyiz o bebeğe çok zarar
GamzeSerhat 9+1 haftalık hamileyim 63 kilo ile hamile kaldım 64 kiloyum kusma aşırı yaşamadım ama bulantılar tiksinme son sürat devam ediyor 😞
aylisinannesi Bizde 7. Haftaya girdik 62,5 olr başladık suan yarım kilo civarı almış görünüyorum oda normal 🙄 İlk 3 ayda 10 kilo almıştı kuzenım sanırım bünyeyle alakalı kızlar . Tinere bebişlerimiz sağlıklı olsun kilo veririz
Kurtum DilekVolkan fena değil. İlk 3 ay kilo alınmamasını tavsiye ediyorlar. Bundan sonra dikkat etmelisin çünkü aslı bundan sonra daha fazla alınıyor. Aylık bir kiloyu geçmeyecek şekilde devamlı takip et kendini canım 💋💋
DilekVolkan Kurtum inşallah dikkat edecem zaten dediğin gibi aynen bu aylardan sonra daha fazla alınıyor önemli olan bundan sonrası bakalım artık daha dikkatli olacam cokk fazla almamaya gayret gösterecem sağlık açısından çünkü cokk da fazla almamak gerekiyo 😊