ikizgebe Aysegul11- ben evlenmeden öncede hep ona gidiyodum devam ederim demiştim ama olmadı 🤷🏼♀️ Şimdi acıbademde ramazan beye gidiyorum çok memnunum😂
Aysenur-97 Mevaninannesi21 Umksanbe konya medova hastanesi 180 tl muayene 4000 dogum normal sezeryan fark etmiyo
Nurunannesiii12 fethiyeli48-48 bana da en yakin ortaca . Taşınma durumu olursa bakıcam şuan belli belirsiz en yakin ilçe de özel hast.ortaca da var.oraya gidiyorum.tesekkur ederim.
Cansugurses Pendik bölge hastanesi Şükran TÜRK 145 muane ücreti Arkadaşımızın eşi doğum yaptı çarşamba günü sezeryan 2800 ödemiş normali bilmiyorum ama doktordan çok memnunum 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde başka hastanede görev yapıyordu Normal doğum yapmıştım.
Kbrnr_gktp1 Easliii teşekkür ederim bir gidiyim bende soriyim bari bakalım fiyatlara kaç haftalık hamilesin renkli ultrason yaptınızmı fiyatı nedir
Kbrnr_gktp1 haziranin25i hangi hastaneydi tam olarak kaç haftalık hamilesiniz renkli uldrasyon fiyatı nedir
haziranin25i Kbrnr_gktp1 Kartal Avicenna Umut Hastanesi detaylı ultrason 360 TL.. Gebeliğimi takip eden doktor Fatih Birol 💜 33+1 deyim 🤗
Aysecelik17 Gizemba kaç haftalık hamilesiniz acaba 🥰 ben 14+5 haftalığım diğer hafta cinsiyet öğrenmeye gidicemm 😀
nurfa_3201 DaisyMom Baskaya bende bunu araştırıyorum bilgi alırsan lütfen yazarmisin bende bilgi alınca yazarım buraya
Ksk35 gizemozarslan bende güngör beye gidiyorum ama sormadığım şey doç dr olması fiyat değiştiriyomuydu aklıma takıldı açıkcası 2021 benımde doğum artcak kesin😞😞
gizemozarslan Ksk35 doğum fiyatı fark eder mi bilemedim. Zaten zamlı fiyatları yakında öğreniriz umarım uçuk bir fark çıkmaz 🙏🏻
Pnarozcan HappyMom Özel Aksaray Hastanesi’nde Sevilay Kılıçer Nazlı Hanıma gidiyorum ve memnunum. Muayene ücreti: 85₺ Nst: 30₺ Normal doğum ücreti: 1500₺ Sezaryen doğum ücreti: 1800₺
Kader_19 İstanbul Batı Bahat Tema hastamesi Doktor Reşat Bahat Muayne 300 Normal dogum 7000 Sezeryan 8000
Dmr_ulku54 HappyMom bende sakarya bilge hastanesine gidiyorum 5 haftalıkken ilk gıttıgım hastane jülide hanıma gıdıyorum muayene ucretı 95 tl normal dogum 2.500 tl prenses dogum 3.000 tl sezeryan dogum 2.800 tl