gulayaz61 HappyMom HappyMom Merhaba Gebze Yüzyıl Özel hastaneye gidiyorum muayene ücretim 125 TL normal doğum 3200 sezeryan 3800 ama bu şuan ki fiyatları Ocak ayında fiyatlar değişilecegi söylendi. Ben doktorumdan çok fazlasıyla memnunum..
Seda_19 HappyMom Sakarya’da Dr Sedat Umur doğum adatıp hastanesinde görünüyor suanlık iki ayımız var bakalım Ocak sonrası fiyatlar nasıl olacak 🙃
Melikeatesss 1anne-2bebek bende erkek dye gitmek istemiydum ama orda gittigim bayan izinliydi ona gittim sonra hosuma gitti degistiremedim bi turlu zaten panik atak var sezryan dusunyyorum bisey olmaz diye dusundum ama hala kararsizim 😊
ZehrM Dilaraksknclk merhaba. Medicana ve medicabil pandemi hastanesi ilan edildi. Giriş çıkışlar vs nasıl oluyor. Biz tedirgin olduğumuz için bırakmak zorunda kaldık :(
canmars Nhlabnz Merkez prime hastanesinde aslıhan arıöz koca var ben şuan gidiyorum. Ilgisi ve hasta takibi çok iyi .ayrica hastane de genel anlamda ultra ust düzeyde iyi .
Melekanne3113 Osmaniye özel ibn-i sina hastanesi özcan doğanay muayene 100tl doğum yapmadım ama görüştük ücret konusunu norml 1250-1750arası sezaryen 1500-2000arsı bu seneki fiyat
Miraynz Meral92 evet fark etmiyor ama doktordan doktora göre değişe bilir ben Ağavni tezenliye gidiyorum bu doktorda yabancı çok iyi bir doktor bakırköydw öZel klinigi var
Fsn26 Nurunannesiii12 ben ortacada yaşamıyorum ama Betül hanım’ı yakından tanırım çok iyidir 💕 ikinci doğumumda o taraflarda yaşıyor olursam doktorum olacak inşallah kendisi 🥰
aresmom HappyMom HappyMom Femical klinik Bağdat caddesi çok memnunum Prof.dr.ardalembet 700 TL muaniye ücreti
MrsYilmaz Mevaninannesi21 allah allah. Telefonla arayip fiyat bilgisi icin olan numarayi tuslayip sordum bende
mom_ Hennademet Merhaba, bende doğumu karataşta düşünüyorum. Ama benim doktorum anlaşmalı ayrı muayenehanesi var Hastane ile ilgili bilginiz var mı pandemi dönemine denk geldik. Kurallar, imkanlar veya hijyen yönünden..
Hennademet mom_ Mine Hanıma mı gidiyorsunuz başka muayenede? Valla bende tam bılmıyorum acıkcası dogumhanesı şartları nasıldır 🙈 Orada doğum yapan birine sormustum oda ameliyathanedeki birkaç personel dışında memnun kaldıgını söylemişti
ikizgebe Aysegul11- bende seda hanımın konuşma tavrını falan çok seviyorum gebelik öncesi ona gidiyordum ama bebeklerin ikiz olduğunu anlamadı biraz korkuttu değiştirmek zorunda kaldım😔
flzcnkt Ümraniye Hisar hastanesine giden var mı acaba görmedim sanki ? Esra hanıma gidiyorum ama emin olamadım. Hastaneye gidip memnun olan var mı merak ettim :)