MeLy90 yani ben mumkunse capa cerrahpasa gibi unilerde tedavi olmaya calisirim, hem doktor kalitesi hem de gordukleri hasta profili cesidinden dolayi. Normal hastaliklar vs icin bu dedigim. Ama hamilelikte su an hastaneler malum durumda, butcemi yetiremesem yine o yolu denerim herhangi isimsiz duz bir ozel hastaneye gitmek yerine. 10yil once kardesime avcilar hospitalde 1.5 ay sinuzit tedavisi uyguladilar cocukta bizim israrimizla yapilan testle 3. Evre beyin tumoru oldugunu ve beyin ici basincinin o arada cok arttigini ogrendik, doktorun aciklamasi konduramadim oldu. Biz kondurabilirken doktorun konduramamasi nasil bisey bi de dusunun yani. O hastaneden nefret ediyorum, kendim icin de gittigimde kac kez saatlerce mal gibi bekletildigimi bilirim, tek dertleri tahlil yaptirip para almak. Bizi uyaran da ucuncu basamak bir devlet hastanesi acilindeki intorndu. Ben simdi hangisine guveneyim. Bu durum benim o yastan beri cok daha fazla calismama ve saglik gerektiginde iyi doktora ulasmanin ne kadar onemli oldugunu gormeme sebep oldu. Ya devlete giderim duzgun doktora erismeye calisirim, hep ayni kisi olmasina vs gerek yok ya da boyle pandemi gibi bir donemde butcemi ayarlar direk doktora, kendisine erisirim. Allah hepimize guc kuvvet versin tabi ki sartlar cok zor ama herkes kendi dunyasina gore iyi olanin pesinde. Insanlar nasil bir nispet yapma kulturuyle yasiyor ben sasirip kaliyorum gordukce.