Starsss ne diye sani yurusun ki insanlarin. Nesi gercekci gelmedi? Bu sizin beklentinize, maddiyatiniza ve hayat sartlariniza gore degisen bir sey. Ben cok iyi kazaniyorumdur, saglik sorunum vardir gecmisten gelen, giderim iyi bir profesorle surecimi geciririm, ona gore parami veririm. Kime ne sani yurutsun, onunla mi ugrasiyor sizce insanlar, herkesin derdi kendiyle, kendi hayatiyla. Illa ucuz diye apartman gibi bir ozel hastanede pandemi doneminde devlet hastanesinden beter kalabalikta bekleyip de bi de hastanenin kurnazliklariyla her dakika test yaptirip para alacagi hasta olacagima nezih bir klinikte ayda bir dogru duzgun tahlil bile yaptirmadan saglikli, stressiz ve esimin de surece dahil oldugu bir hamilelik gecirmeyi yeglerim. O kadar okudum, calistim, cabaladim. Buna harcamayacaksam boyle korkunc bir donemde neye harcayacagim? Ben boyle dusunuyorum ve buraya da doktorumun ucretini falan yazmadim sizin gibi algilayanlar olacagi icin. Benim icin ev parasi, araba parasi biriktirmekten daha onemli olan saglik gibi bir durum var. Herkesin hayat oncelikleri de dunyalari da cok farkli olabiliyor yani.