Kazlar korkutmak için vs demiyorum blkide sizin kontrollerinizi eli daha hafif gücü daha az bir ebe yapar bilmiyorum ama bana yapan ebe mi her ne kişi ise evet eline kaygan sıvı sıktı ama elini içeriye daldırdı evet o anda da kolay bişey değil ama bagirmiyor insan ama en geriye kdr elini iki hamlede makat tarafına uzattığı anda attığım çığlığı duysanız şaşırır siniz bitti bitti bi saniye dedi amaaaa ben o an acı çektim bildiğiniz. Tamam prosedür yada olması gereken o olabilir ama insan gümm diye bastırarak en geriye kdr sokmaz makata kdr gitti elleri ama gerçekten benim canım acıdı istemsizce gözlerim den yaşlar geldi. Ve eve geldiğim den beri vajinam yanıyor işeyince falan tahriş olmuş demekki… Ama siz çatı muayenesi yaptırırken lütfen ebeye şunu deyin lütfen yavaş cana kotrol edin deyin. İster kızsın lar ben birdaha olursam kesinlikle soylicem. Ay bilmiyorum ya insan o şekilde de daldirmaz ya .. 38 3 üm. Kilosunu da ogrenemedim baş geliş dedi dr herhalde kafası aşağıda demek bu. En geç 24 Aralık da alırım dedi dr. Bursa şehir hastanesine gidiyorum. O an o koltuktan indiğimde Allah’ım sen annelerimize sonra tüm gebelere yardım et ya rabbim dedim arabaya falan binerken gözlerim kıpkırmızı idi eşime demedim üzülmesin diye.. eve gelene kadar ya rabbim hamilelere yardım et diye geldim ne zormuş ya😞 bu arada birde kontrol den sonra belime ağrı girdi eve kendimi zor attım hâlâ da ağrıyor bari dogursam…. 😫