Ecem4141 ipkk22 bende 9. Haftadayım 2 kilo aldim doktor normal bu kadar takıntı yapma dedi gebeligin ilk aylarından korkuyorum açıkçası ☺
momsboys Arzuburan yarın 12 haftalık oluyoruz ilk 3 aylık dönemin son haftası hala rezillik içinde geçiyor bulantı kusma gerginlik bas dönmesi halsizlik herseye karsı isteksizlik koku hassasiyeti😢😭 umarım 2. trimesterda düzelir
Nzlykp momsboys bende 10 haftalık oldum ve dediklerinin aynısını yaşıyorum hayattan bile tat alamıyorum 😢
Ecem4141 Ecem4141 bende 9. Haftadayım 2 kilo aldim doktor normal bu kadar takıntı yapma dedi gebeligin ilk aylarından korkuyorum açıkçası ☺
Melikeolc Arzuburan bende 14 oldum serumlarla ilaçlarla geçti şimdiye kadar yeni yeni ilacı bıraktım rahatım artık çok şükür hamile değil sanki hastayım diyordum öncesinde inşallah sizinde çok uzun sürmez ama olabiliyor herkeste farklı geçiyor kendinizi rahatlatmaya çalışın. Sağlıklı bir süreç olur umarım ☺️
ecemeric Arzuburan Hatırlamak bile istemiyorum inanın ki çok zorlandım. Şunun şurasında bir iki haftadır ancak ancak rahatlamaya başladım ve o da tamamıyla değil. 16+4 um şuan. Gerçekten çok zorlu iştahsız ilaçlı serumlu bı 3 ay geçirdim ve kilo bile alamadim. Umuyorum bundan sonrası guzel geçer
Gigy Arzuburan bulantı kusma olmadı ama uyku halim hep vardı ve kabızlıktan çok çektim ,patlayacak gibi oluyordum 18.haftaya girdik kabızlık çözüldü şükür
Crn1996 Arzuburan 14haftalık oldu halen bulantı ilacı kullanıyorum ama ilk haftalara göre iştahım açıldı kabızlığım bitti çok şükür ilerleyen haftalarda rahatlayacaksın 🙏🏻🥰
Gull_94 Arzuburan malesef cok zor gecıyo bu hamılelıgım 4.haftada basladı bulantı kusma halsızlık 15 haftalıgız hala devam aynı hızla ılk haftalar gozumu acamaz hale gelmıstım 20 ye kadr gecer dıyolar bakalım
1anne- Arzuburan bulantı kusmam yoktu ama kısa bi dönem Tiksinti başladı her şeye karşı kokular özellikle. İştahım da yoktu yemiş olmak için yiyordum ve saatte bir acıkıyordum bu beni yıldırmıştı canım yemek istemiyordu ama midem kazınıyordu kahvaltıdan hemen sonra hiçbir şey yememiş gibiydim. Ve aşırı tuvalet ihtiyacı olıyordu bu da beni çok bıktırmıştı neyseki yazın ortasıydı 😅 senin de bulantı kusmaların varsa normaldir ilk 3 ay öyle olabiliyormuş geçecek ama rahatlarsın ilerde
Dilanbozkurt Arzuburan canım 17. Haftadan sonra hiç bişey kalmıyor. Az daha sabır rabbim yardımcın olsun
Burcumehmet35 7 haftalik hamileyim.cok zor geçiyor mide bulantısı yüzünden.prilam içiyorum 2 tane ona rağmen bulanıyor hatta gece bile uyanıyorum bulantidan.gun boyu 1 elma 1 muz 1 ayva ve su ile yaşıyorum.uzuluyor insan bebeğim büyümez diye.umarim bir an önce yemek yemeye başlarım.
Msd26 Arzuburan beslenemedim sıvı alamadım hiç su içemedim zararlı zaralj meyve sularından içmek zorunda kaldım yapacak gücümde yoktu sırf sıvı alayım diye tek yiyebildiğim meyveydi insallah geçer benm hafiflesede gene bulantı kusma var😢
idiloska 11+3 6’da bulantı kusma başladı. İki haftadır prilam kullanıyorum, dün tansiyonum düştü, bugün de uykulu ve halsizim. 80 günlük oldum zor geçiyor.