17ekiiimmmm Anneler 2. Hamileliğim ilk çocuğum erkekti buda erkekmiş 🥰 Kararsız kaldık Miraç efe mi Miraç selim mi
Havva- 17ekiiimmmm efe ismindeki çocuklar hep yaramaz oluyor en azindan benim çevremdekiler öyle o yüzden efe ismine hiç sıcak bakmıyorum:)
Beren1ekim 17ekiiimmmm kesinlikle miraç selim eğer erkek olursa bende bu isimleri düşünüyorum. Selim ismi okadar naif ki ve sakin oluyorlar gercekten. İsimleriyle yaşasınlar..
Deletedmom59 17ekiiimmmm miraç selim bence tamam efe daha kısa miraçla daha uyumlu gibi ama selim de güzel bir isim😊
0znur Miraç Efe Ama Efe yerine kısa başka bir isim de olabilir Miraç Selim uzun Mirac Efe gibi sürükleyici başka isim de olabilir 😊
17ekiiimmmm 0znur soyadımız malesef uzun o yüzden efeden başka kısa isim düşünemedik bide miraça yakışması da önemli tabi 😊 Teşekkürler ama 🥰
Havva- 17ekiiimmmm ben ömer yada ali isimlerini çok severim hemde eğer yakistirirsan miraç isminin yanına düşün derim
-2cocuklu bende de ayni durum var arkadaslar ya bi yardim etseniz ilk kızımın adi eylül ikinci kızıma eylülle uygun isim arıyoruz elisa ecrin sare eslem
Ryaman -2cocuklu 3 isim arasından seçmek gerekirse eslem güzel ☺️ Ama uygun olarak ekin de güzel bir isin uyumlu hem 🥰
17ekiiimmmm -2cocuklu erva yada Zeynep erva zor değil ki çok kibar çıkıyo hatta kulağa da hoş geliyo. Yine de sizin tercihiniz tabi
Deletedmom59 17ekiiimmmm bize göre zor değil ama büyüklerimiz için zor ben mesela Amineyi çok beğeniyorum eşim diyor ki onu koysak bizimkiler diyemez emine derler diyor ondan dolayı direkt eledim 😁
Syma-ma 17ekiiimmmm eylül erva da güzel 😍 ben erkekte yeni nesil isimlerini nedense sevemedim o yüzden direk selim den yanayım 😂
-2cocuklu Deletedmom59 bizimkide aynisi birde köylü olduğumuzdan o ismi kimse kullanmaz kolayina emine uydururlar diyo😂