Rolria Zeynep0606 En son 15+5 de doktora gittik.Bpd:3.32 cm Ac:10.08 cam gözküyor bize gününden önde demişti hatta o gün 😊Ama sorsam doktorun kendiside söyler sanırım değil mi ?
Semrafiratgokbudak Symatlsk 30+3 en son gitigimde 1.316gr mdi bakallim ayin 24 de kontrolum var kac kilo oldu acaba
Semrafiratgokbudak Symatlsk 30+3 olduk en son 1.316 grammdik ayin 24de kontrolum var bakalım kaç kılo oldu 🙃🙃🙃💕
Rabiakoksal Meleginprensleri bebeğin gelişimiyle alakalı sanırsam 2 hafta gerisi ve 2 hafta ilerisi normal kabul ediliyormuş doktorum söylemişti
Meleginprensleri Rabiakoksal peki dogum ultrasona göremi yoksa son adet tarihine göre mı hesaplanır 🤷♀️
Rabiakoksal Meleginprensleri hiç belli olmuyo bebek ne zaman nasıl gelmek isterse öyle geliyo ama ben şu an son adet tarihime göre hesaplıyorum
threestar Symatlsk 28 haftalığım ama en son 26’yken gittim 837 gr’dı muhtemelen 1000 olmuştur 30’da tekrar gidicem🙂
Iraz threestar bende 25+4 te gittim canım ama 930 Gr dedi fl yi 7 ile çarptığında da 35.5 cm çıkıyor acaba yanlış mı baktı bazı değerleri de 27-28 hafta yazıyordu bir problem mi var acaba .s korktum