Ayseege6156 Symatlsk yarın 29 a giricez ☺️ Yarın kontrolümüz var bakalım ne durumdayız meraklı ve heyecanlıyız 😍🌸
Merve8494 Symatlsk en son 27 haftalıkken gittik kontrole 1139 gram 34.5 cm boy vardı şuan 29 haftaligiz perşembe kontrolümüz var
Istemkar Symatlsk benim hiç haftam haftama uymuyor bu uygulamda 38+1 bugün doktora gittim 37+1dedi bebeğin kilosu 3100 baklim artık be zmn gelir paşamız
Meleginprensleri 35 haftalıkken gittim 36+4 gözüküyordu ve 2.700 du iyimi sizce ve neden önde cikiyor her gittiğimde ileride gözüküyor
Rabiakoksal Meleginprensleri bebeğin gelişimiyle alakalı sanırsam 2 hafta gerisi ve 2 hafta ilerisi normal kabul ediliyormuş doktorum söylemişti
Rolria Kaç gram olduğunu hangi haftada net sòylemeye başlıyor doktorlar?Ben 16+4 haftadayım boyunu ölçüyor ama hiç gram belli etmedi doktor sormam gerek?İlk gebeliğim sanırım çok acemiyim 🙈
Byzaoz Dilara12 hemen hemen ayniyiz hem kilo hem hafta olarak. Doktorunuz ne dedi gelişimi önde falan dedimi ?
badecanisik 21+2yiz. 19haftalıkken 350 gr 23 cm idi bu çarşamba randevumuz var 🥰tam 22 oldugumuz gün bakalm ne kadar olmuşuz🥰