Byzaoz dilaradurmazz aminn cümlemize nasip etsin Allahim 🤲 sağ salim kavustursun inşallah. Bana bazen ev isi yapmak bile o kadar zor geliyor ki o yuzden erken yapmak istiyorum iyice agirlasmadan
Mehtapakgl dilaradurmazz bende 26, 27 de yaptım. Hatta ara ara kıyafetler alıyorum. Hepsi tekmseferde bitmiyor. Ağırlaşmadan hemen hemen hepsini yıkadım ütüledim. Çünkü eminimki hesapta olmayan şeyler çıkar. Erkenden bitirmek en iyisi bence.
dilaradurmazz Mehtapakgl doğru diyorsunuz çok teşekkür ederim canim Allah güle güle kullan nasip etsin 🙏
yusufbebekk447 dilaradurmazz bende 29 olcam .hepsini yıkayıp koyacağım bence erken değil ne kadar erken o kadar iyi aslında 😊
Bitter93 dilaradurmazz ben çok mu geç kaldım 27+5im beşik dolap araba banyo malzemeleri gibi büyük şeyler i aldımdaha kıyafet alışverişi yapmadım bile sadece denk geldikçe 3-4 parça alt üst takım aldım daha ne kıyafet ne bakım malzemeleri nede kendime pijama tarzı hiç bişey almadım geç mi kaldm🤦
MystryYYy dilaradurmazz erken dogum riskim var serklajli gebeyim rahm agzi uzunlugum baya kisa o yuzden hastane cantasi vs vs hazirladi annem sagolsun 29 haftalikken. Suan 30+1 haftalik cnm. Ve agirlastm duramiyorum fazla ayakta zaten yasak . Nefes nfese kaliyor insan cnm yavastan baslayablrsn
Utku-Nisa MystryYYy rahim uzunluğu ne zaman kisalmaya başladı,serklaji ilk tedbir olarak mı düşünüp yaptılar?ikiz hamileyim serklaj gerekli görünmedi en son uzunluk iyidi ama korkum cok fazla bu konuda.İgne fıtıl ne kullanıyorsunuz?
dilaradurmazz MystryYYy Allah yardımcın olsun güzel dogumlarin olsun inşAllah canım benim güle güle kullan inşAllah
Ates2020 dilaradurmazz kızımda 32 haftalıkken bütün alışverişini yaptım bunda da öyle yapıcam erken yapmayı düşünmüyorum.