dilaradurmazz Arkadaşlar merhaba Allah’ın izniyle doğumum Mart ilk haftası çoğu kıyafet hazır yani artık kıyafet almicam hastane çıkışı harici yıkayıp ütüleyinip yerleştirme yapayım dolapa diyorum sizce siz ne zaman yaptınız tavsiyesi olanlar 🤗
Byzaoz dilaradurmazz bende 28.haftadayim. Kiyafetler bizimde tamamlandi bende yikayip dolabina kaldirayim sonra zor olur diye düşünüyorum.
Busramusti dilaradurmazz bende 27 deyim çok şükür bizimde kıyafet olayı bitti bir iki parça kaldı. Mobilyalarım daha gelmedi bu önümüzdeki hafta gelicek ama ben çalışıyorum ocağın 15inde çıkıcam izne o zamanı beklemeyi düşünüyorum evdeyken haftaiçi daha rahat olur diye
Hanz dilaradurmazz 27+5 haftalığım bugun yikadim canım ben ve ayırırken falan zorlandım diyebilirim dahası var yavas yavas yap bence
dilaradurmazz Byzaoz Demi bende öyle düşünüyorum İnşAllah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin Allah’ım 🥰🙏
Byzaoz dilaradurmazz aminn cümlemize nasip etsin Allahim 🤲 sağ salim kavustursun inşallah. Bana bazen ev isi yapmak bile o kadar zor geliyor ki o yuzden erken yapmak istiyorum iyice agirlasmadan
dilaradurmazz birtosbikannesi ayy öyle mi gerçekten 🙈😁 Çok teşekkür ederim size de güle güle kullanmayı nasip etsin Allah’ım 🙏🤗
Fatem birtosbikannesi ben 26+1im hic baslamadim serklajli bir hastayim açıkçası ne olur bilmediğimden korkuyorm
Elifkzlcn dilaradurmazz 29. Haftama girdim 2 gündür yıkamaya başladım ama keske daha erken yapsaymışım bel ağrılarım başladı hic uğraşasım yok sadece yatmak istiyorum bence gec zamana bırakmayın iyi hissediyorken yapın zaten ancak kuruyor kilitli poşetlerle dolaba koyabilirsiniz
alenrenas1 dilaradurmazz ben 32 . Haftadayım ikeanın mağduriyetine ugradım dolap için 35. Haftada yıkayıp ütüleyip yerleştirecem inşallah
Fatem birtosbikannesi haklısınız yavastan baslamak lazim ama iste hamilelik riskli olunca en azindan bi 28 olsamda oyle başlasam diyorm Insallah oylede cok gec olmaz yapabilirim
Cemrreedemirci dilaradurmazz ben de şubatın son haftası bekliyorum. Yıkamaya başladım şifonyer gelince yerleştirecğim. 34te de çantamı kapının önüne koyarım ☺
Aylin8ozan Hanımlar bence şimdden baslayın çünkü ben suan 35 haftadayım çok agırlaştım ütü yapmak falan baya zor olur sızın ıcın cnm
Duygusuz 29.haftamdayım bende yavas tan yıkamaya basladım yıkayıp ütüleyip dolaba yerleştirecegim büyük oglumun kıyafetlerini düzenleyip bebişe yer acmam lazım birkaç eksiğim kaldı alınacak onları tamamlayacagım
Mrveykt Bende 28. Haftadayim, bebek kıyafetler hazır sadece yıkanması ve ütülemesi kaldı. Dolap aldık o nun gelmesini bekliyorum 2 hafta sonra gelicek ozaman başlıcam. InşAllah geç olmaz😅😊
_Durdane_ dilaradurmazz ben 35 haftalikde yikadim😀 sonra 36 hastane cantami hazirladim şimdi 37 hastalığım ama zaman hiç geçmiyor gibi 1 gün 1 sene gibi ya😣😣😣
Nesrincente dilaradurmazz 30 haftalıgım ben yıkayıp utuledım hatta ptesı hastane cantasınıda hazırlayacağım kıyafetlerinıde yerlestırecegım ne olur ne olmaz hazır dursun