Minik1bey DenizGzm ayy şaka yapıyorsun benim şimdiden koca bir göbeğim var valla bide hiç kilo almadım yani acaba diyorum iç karnım mı yok böyle çıktı
biranneikikedi Minik1bey hareketlerini hissedince iyice panik oluyorsun bu çocuk niye oynamadı diye😂 tavsiyem panik atak olmamanız, ben oldum çünkü😂😂
Minik1bey biranneikikedi ben zaten panik atak briisiyim orda çok sıkıntı yaşıyorum işte ilk defa 20 gündür doktora gitmiyorum gün geçtikçe de ben daha çok panik oluyorum 😂
Minik1bey biranneikikedi şimdi bide hareketi ni hissetmek iyi mi kötü mü 😂 ben doğurana kadar böyle panik devam etcem anlaşıldı 😂
DenizGzm Minik1bey kuzum ben 36 haftalığım sadece bu koca hafta sadece ve sadece 2 kilo aldım demek bünye meselesi baksana değişik değişik şeyler yaşıyoruz ne tuhaf 😅😅
Minik1bey Eminekkkk evet çok şükür geçti şimdilik. Yani önceden sadece peçete ye 1 kere gelmişti sonra yine bi kere daha aynı oldu. Daha sonra adet oluyormuş gibi gelmeye başladı azda olsa
Minik1bey Fundabasr sana artık sert gelmiyor olabilir mi acaba hani elin falan alıştıysa artık bilemedim valla