Minik1bey Yaaa bişey merak ediyorum sizinde ara ara göbeğiniz küçülüp büyüyor mu yoksa bana mı öyle geliyor çözemedim ya bi gariplik var sanki 🙄🙄🙄 Yardımcı olun lütfen bu arada daha 15 haftalıkk
Elifkzlcn Minik1bey Benimde o haftalarda öyleydi hatta sabahları az aksam daha büyüktü sanırım gazdan ve yediklerimizden kaynaklı ilerleyen haftalarda kuculmemek uzere büyüyor🙈
Oglakdorukcum Minik1bey kız be 35 haftalıgım aksama kadar şişiyor sabah uyandığımda bir tık inik gibi ve daha hafif hissediyorum sabahları aç karna belkide oyle oluyor hamile olmadan öncede öyleydi yemekten sonra fwlan şişkin olurdu onun gibi birsey sabah kalktığımda midem sırtıma yapışmış olırdu
Minik1bey Elifkzlcn benim kısa bir süre önce kanamam faaln vardı da o beni tedirgin ediyordu ya ondan korkuyorum
Minik1bey Oglakdorukcum Ya benim kısa süre önce kanamam vardı yeni geçti ve doktora da daha gitmedğim için içim rahat etmedi ondan sorayım dedim
Melos123 Ben de 12 haftalık hamileyim tam da bugün bunu düşünüyordum sanki dedim kendi kendime düne göre küçülmüş 🙈🥰 normalmiş demek 🤗🧿
biranneikikedi Minik1bey kesinlikle büyüyüp küçülüyor bazen. Akşamları daha büyük sabah kalktığımda yayılıyor galiba daha az karnım oluyor 😂
biranneikikedi Minik1bey yok yok ne sıkıntısı 😂 tüm gebeler böyleyiz öyle kalıp gibi karın yok yani😂 bazen sağa bazen sola toplanıyor karnın yamuluyor falan 😂 aslında baya eğlenceli 🍭
DenizGzm Minik1bey oluyor canım hele düz yattığın da sanki hiç bişey yok gibi ben çok şaşırmıştım hemen o halde foto çekmiştim karnımı 😅😅
Minik1bey DenizGzm yaa yatarken normal geliyor bana göbek olmaması ama bianda çıkıp sonra kaybolunca sıkıntı 😂
Minik1bey biranneikikedi biz daha o evreye geçemedik ya en ufak bi hareketini hissetsem belki böyle panik olmıcam ya bilmiyom valla 😂
biranneikikedi Minik1bey hareketlerini hissedince iyice panik oluyorsun bu çocuk niye oynamadı diye😂 tavsiyem panik atak olmamanız, ben oldum çünkü😂😂