Meralrabiamhmt Hanımlar hamılelık cekımı yapmayı düşünüyoruz esımle ama kıyafet bulamadım tesetturlu hamıle abıyelerı nerden bulabılırım 😍😊
CupCake Meralrabiamhmt canım Antalyadress diye bir site var kiralayabiliyprsun sadece . Satın alma yok , ben ordan kiralamayı düşünüyorum , çok güzel elbiseler var . Bu arada instagramda
1PrensAnnesi Meralrabiamhmt LCWaikiki de hamile elbiseleri oldukça kapalı onları güzelce uyarlayıp giyebilirsin
mercimeginanne Meralrabiamhmt pahalı mııı 100₺ 😂 çekim kıyafetleri 200-300₺ den başlıyor cnm 😂 sen bilirsin tabi gene de ama bana baya uygun geldi 😂
Gizemceylan Meralrabiamhmt antalyadress kiralık elbise sitesi bana da çok mantıklı geliyo bi göz atın💖
Meralrabiamhmt mercimeginanne 100 degıl 200 tl ıstedı ve sadece kiralama 200 kıraya vercegıme satın alır dugunlerde de kullanırım terzıme sordum 150 ye yaparım dedı begendıgım modeli
Mrv24 Cnm ben çekimde kendim terziye diktirmiştim kumaşla birlikte 100 TL tuttu uygun bir terzi buldum tam istediğim gibi olmuştu
mercimeginanne Meralrabiamhmt nasıl 200 dedi ben daha sormamıştım 🙄 tüm modellerin altında 100 yazıyor 🤔🤔
Mrv24 Meralrabiamhmt en iyisi cnm hatta ortak renk diktirmiştim şimdi ikinci bebe de giyecem inşallah 😌
Meralrabiamhmt Ruvus satın alacagım elbıseye 400 te verırım ama kiralayacagım elbıseye 200 ıstedı terzıme sordum 150 ye yaparım dedı begendıgım modelı yaptırıp kardesımın nısanında da gıymeyı dusunuyorum
mercimeginanne Meralrabiamhmt zam yapmış resmen 🙄🙄 100 ₺ydi 2 hafta önce falan bende ordan alırım diyordum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Meralrabiamhmt Mrv24 en guzelı bencede o kadar ınsan kıralayıp gıyıyo bunun ustune herbırınden 180 200 lıra para alıyolar modelımı 150 ye yaptırıp kullanmak bana daha mantıklı geliyor