Seraybas Anneadayi09 uzulme canim kuzenimde ayni senin gibiydi gec dollenme oldugu icin gorulmemis doktor oyle demis kendini uzme
Sevgiliilknur Kızlar mide bulantısı yanında halsizlik yataktan zor kalkacak kadar oluyormu sizde de. Ben 6+2 haftalık hamileyim. Onerısı olan varmı 😣
Berfinnnzeynep Sevgiliilknur sabahları cubuk kraker falan yiyin midenize ağır gelecek hicbisey yemeyin bende hep elma yiyodum tuzlu şeyler yiyodum Allah yardımcınız olsun biraz daha sabredin geçicek 🙏🙏
Berfinnnzeynep Sevgiliilknur halsizlik bendede çok oluyodu bide uyku hali falan sürekli dinleniyodum yatıyodum uyuyodum ilk aylar hep böyleydi 😏
Sose EsilaErtugrul korkutmak istemem herkesin bünyesi farklı ama ben 17. haftadaym hala kusuyorum.. Hiç bişey yapamazsın sadece akışına bırakcn
Berfinnnzeynep EsilaErtugrul ah o mide bulantıları isten gelince evime giremiyordum tiksiniyordum 4 ay boyunca çektim doktorunuzun verdiği ilacı kullanın biraz olsun rahatlatcaktır🙏bide midenize ağır gelen hiç biseyi yemeyin ilacın bile faydası olmuyo 😏
Birileri Minigininannesi Nurgul1 aynı şekilde devam ederse beklemeyin randevuyu. ben sıktım dişimi bekledim ve 5 gün boyunca hastanede yatmak zorunda kaldım safra kesemde açlıktan çamur oluştu değerlerim alt üst oldu pişman oldum🤦
aylh4467 EsilaErtugrul zaman sadece biraz zaman başka türlü geçmiyor malesef prilam kullandım birazcık da olsa işe yaradı ama 13.haftama geldim ancak rahatladım anlıyorum sizi