EsrSvm Neslibt72 Ben de Predictor aldım canım ama daha yapmadım.8 gün var çünkü.Senin ne zaman adet tarihin.Sonucunu paylaş mutlaka merak ettim :)
Neslibt72 EsrSvm benim adet tarihim yarın o yüzden bütün gün oyalandım almamak için ama gene çıktım aldım geldim ve yaptım şu an geçmeyen o 3dkyı bekliyorum
nurbanusan https://hizliresim.com/pmuGr0 kızlar bakar mısınız ? Bugün regl olmam lazımdı olmadım, şimdi test aldım yaptım ama emin olamıyorum
Ronya23 Zeze2454 kızlar siz napiorsunuzz bu ay umutlumussunuz Tatahrun N3F3RT4RI Anestezist Neslibt72 EsrSvm Aselminaaa Icot minikkmelek Minaliy
Zeze2454 Anestezist üzülmeyin hayırlı zamanda güzel haberler alırsınız inşallah 🤲🏻 Dizinde sonradan silik çıkıyordu değil mi testleriniz
Anestezist Zeze2454 evet freely marka yı her kullandığımda sonradan 2. Çizgi çıkıyordu başka marka yapınca çıkmıyordu..inş tüp bebekte olumlu sonuç alırım 🙏
nurbanusan Zeze2454 yani 5 dakika oldu olmadı böyle gördüm, ama testte baya dandik, doktorum 10 gün gecikirsen gel dedi kan vermeli miyim hemen
Zeze2454 nurbanusan çok yeni olmalı o yüzden biraz silik 10 gün çok fazla birde bu kadar belirginken bence kan vermelisiniz ^^ Size merhaba demiş minik mucizeniz :)