N3F3RT4RI Ronya23 hakkınızda hayırlısı kafanızı dağıtacak biseyler yapın, neyden hoşlanıyorsanız bir meşgale bulun kendinize, umarım kısa sürede hayırlı haberler alırsınız.
Tatahrun Ronya23 önce bir kan vereyim.sonra doktora gidicem bir düşük yaşadım ben geçen sene o yüzden çok dikkat ediyorum şuan .
Icot Ronya23 rica ederim. Bak biliyorsun stresten. Lütfen 🙏🏻 gerçekten kendini öyle kodla bu ay değil diğer ay olsun de ovulasyon vs bakma yapma. Gün aşırı deneyin ve oyalanacak bir şey bul. İnşallah hayırlısı ile olur Rabbim de isterse tabi.
Aselminaaa Ronya23 kafan rahat olsun cnm kendini hep biseylerler oyalamaya calis yoksa hep bebek dusunursun. Bebek bebek diye sartlama kendinj
Ronya23 Zeze2454 kızlar siz napiorsunuzz bu ay umutlumussunuz Tatahrun N3F3RT4RI Anestezist Neslibt72 EsrSvm Aselminaaa Icot minikkmelek Minaliy
Tatahrun Ronya23 ben bu ay soğan kürü yaptım kızlar çok şükür hemen çift çizgiyi gördüm sizde deneyin inşallah olur birde ben on bir gün yaptım on beş gün değil😂🙈🥰
Neslibt72 22sinde adet bekleyin test yapan var mıı? O kadar zor tutuyorum ki kendimi umarım yarın kendimi eczanede bulmam
Tatahrun Neslibt72 valla bende 23nde olacaktım altı gün önce test yaptm silik cikti dün test yaptm iki ciZgiyide gördüm çok şükür darısı size inşallah 🥰
Neslibt72 Ronya23 4aydır hep aldım ve bu ay kendimi zor tutuyorum galiba o negatifi görmek istemiyorum 😑
Zeze2454 Anestezist üzülmeyin hayırlı zamanda güzel haberler alırsınız inşallah 🤲🏻 Dizinde sonradan silik çıkıyordu değil mi testleriniz
EsrSvm Neslibt72 Ben de Predictor aldım canım ama daha yapmadım.8 gün var çünkü.Senin ne zaman adet tarihin.Sonucunu paylaş mutlaka merak ettim :)