N3F3RT4RI Neslibt72 İhtimal yüksek aslında zamanlamanız güzel, ben test ile takip etmiyorum yumurtlama günümü, telefondaki uygulamaya göre yumurtlamadan 2 gün önce ve 2 gün sonrayı değerlendirdik, ama yine de beklemedeyim :D
Ronya23 N3F3RT4RI canm eğer adet olursan bu ay adetin bittiğinde hemen başla birgun ilişki birgun de yapmayın öyle öyle devam et öyle çok yüksek hamile kalmak
Ronya23 N3F3RT4RI canm bu randevu 3 ay önceden almsdm cok iyi bir doktormus aslında bütün testlerim temiz çıktı ama yinede bir gideyim dedm oyuzdn yarın gdcm tatlım..valla Benmde sağ tarafdan az once başladı bir ağrı giriyor kasıklarima bu beni mutlu etti haha
Ronya23 Neslibt72 evet canm allahtan umut kesilmez eğer nasibi varsa tek bir sefer ile hamile kalrsn canm
Bubbles Ronya23 kasık ağrısı, gece reflüsü ve bel ağrısı.. 🥳 ama mesela birden kesiliyor bel ve kasık ağrısı. Sonra yine başlıyor 🤷🏻♀️
Ronya23 Bubbles adet olacak gbi oldum ya bulaşık yikiyordum belim kasiklarim ağrımaya başladı ya bakalm.ya adet ya bebek 😀
Ronya23 Zeze2454 cunki erken canım benmde negatif cıktı bugün ama çok icim rahat umut var içimde .sende içini ferah tut
Ronya23 Zeze2454 bide erken gebelik testi de değildi canım ondan çıkmamıştır az kaldi şükür biraz daha bekle sonra beraber yaparız
Anestezist Ronya23 canım test yaptım bembeyazdı 3 saat sonra 2. Çizgi yine çıktı hiç böyle olmazdı..çok heyecanlandım🤗
Ronya23 Anestezist kız umutlandırmak istemem.ama sanki var birseyler bizde yapioz ama çıkmıyor saatler sonra da haydi Hayrlisi olsn
Zeynepmerve15 Ronya23 ya benim kanamam kesildi pede falan hiç bulaşmıyor acaba yerleşme kanaması mıydı diye düşünmeden edemiyorum 😐
Ronya23 Zeynepmerve15 canm işte bende onu merak ettm belki de cunki adetine daha var belkide yerleşme kanaması ola bilir inşallah ta öyledir stres yapma yoksa tutmaz stres cok etkiliyor
Zeynepmerve15 Ronya23 inşallah canım yerleşme kanaması ile ilgili birçok şey okudum genelde damla damla oluyormuş ama benim bildiğin kırmızı bordo kahverengili akıntı şeklinde geldi akşama kadar lavaboya girdiğimde geliyordu azaldı en son girdiğimde hiç gelmedi işin ilginci ne karın ağrım var ne bişey inşallah öyledir kuzum 🤲