Ronya23 Aselminaaa ayy öyle dedin içimden birsey konpuldu resmen vallah ya.insallahhhh olur inşallah canım listeyi beraber hazirlariz inşallah aldıklarımızı birbirinize atarız
Ronya23 Zeynepmerve15 canım kendini bırakma güçlü ol canim benim .rabbim büyük inşallah kalacaksın demek zamanı olmadığı icin .dua et sabır et emin ol olacak hersey ..bende 2 yıldır böyleyim ama bliorm bir gün kucağıma alacağım
Zeynepmerve15 Ronya23 kuzum 2 seneyi geçiyor artık umudum gücüm kalmadı ama özele gitmeye karar verdik yine de devam edeceğim elimdem geldiğince 🤲 çok zor gerçekten Rabbım en kısa zamanda anne baba olmak isteyen herkese nasip etsin Aratmasın inşallah 🌷
Zeynepmerve15 Ronya23 sabah Bi damla kele gelmişti ikindi vakti lavaboda baya Bi kan geldi pembeli kahverengili sökülmeye çalışıyor sanırım adetim çok erken geldi ya anlam veremedim 😕
Aselminaaa Ronya23 aminn aminn insallah rabbim isteyen herkeze versin atariz tabi ya konusuruz. Duygu degisimi var mi sende bir iki gundur fenalardayim ben esim alınmaya basladi bana
Ronya23 Zeynepmerve15 inşallah inşallah bencede bir doktordan destek ala blrsnz enazindan bir iğne falan belki gerekir en kısa zamanda inşallah kucagınız dolar .umudunu kesme
Zeynepmerve15 Ronya23 adam akıllı Bi tedavi ye düzenli doktora gitmem gerekiyor artık sağol canım benim inşallah hepimiz en kısa zamanda hayırlı haberler alırız
Aselminaaa Ronya23 bende sinirlilikde var duygusallik esim sende bi haller var bana bi ters gidiyorsun diyor bende bu aksam ya adet olucam ya hamileyim dedim ne diyim adama oda hakli
Neslibt72 Benimde 22sinde ovulasyon takibi yaptım ama sadece yumurtlama günü ve sonraki gün değerlendirdik sonrasında hiç olmadı umutsuz olsamda sabırla bekliyorum ☺️
Ronya23 Neslibt72 umutsuz olma canm az once istegramda biri yazmıştı sadece yumurtla gününu sadece 1 gun yapmış ve hamile kalmış çatlamayi bile degerlendirmemis
N3F3RT4RI Neslibt72 İhtimal yüksek aslında zamanlamanız güzel, ben test ile takip etmiyorum yumurtlama günümü, telefondaki uygulamaya göre yumurtlamadan 2 gün önce ve 2 gün sonrayı değerlendirdik, ama yine de beklemedeyim :D
Ruzgarperisi Anestezist @Ronya23 Rusyadayim ben . Kutuda 2 taneli testler 15-16 lira o da en ucuzu eczanede. Yok ya daha yapmicam adete 3 gün kala yaparim
Ronya23 Ruzgarperisi evet ya pahalıymış valla adeti bekle .burda eczanede 1 tanesi 7 euro.normal diğer dükkandan aldm 2 tanesi 1.49 euro ya aldm
Zeynepmerve15 Ronya23 ya benim kanamam kesildi pede falan hiç bulaşmıyor acaba yerleşme kanaması mıydı diye düşünmeden edemiyorum 😐
N3F3RT4RI Ronya23 ay hadi inşallah sonucunu yaz burdan, senin sonucuna göre bana da cesaret gelir belki 🥰 Kasık ağrım başladı sağdan sağdan. Senin neden kontrolün vardı?
Ronya23 N3F3RT4RI canm bu randevu 3 ay önceden almsdm cok iyi bir doktormus aslında bütün testlerim temiz çıktı ama yinede bir gideyim dedm oyuzdn yarın gdcm tatlım..valla Benmde sağ tarafdan az once başladı bir ağrı giriyor kasıklarima bu beni mutlu etti haha
Ronya23 Neslibt72 evet canm allahtan umut kesilmez eğer nasibi varsa tek bir sefer ile hamile kalrsn canm