NurOzadaBulbul sblaslan 🤗😀 Gelba Ama her eksiğimiz bebeği olanlardan geldi. Zaten Bebek Çabuk Büyüyeceği İçin Kabul Ettik, Eh Bize de fazla alıncak değil ufak tefek eksik olanlar kalmıştı onları tamamlandık bugün rab’im olmayana tamamlayamayana nasip etsin inşallah☺️
Merinosunannesii sblaslan oo neler aldım neler😂altivite halısı, 4 paket askı, 4 tane müslin, 6 paket zıbın, 2 tane bebek yastıgı, bambu sepet, battaniye, çok amaçlı kutu, 3 tane patik, emzirme yastıgı, figürlü yastık, 2 tane nevresim, babynest birde kamera
sblaslan NurOzadaBulbul aminnn işşalllah allah isteyen herkeze bi bebiş nasip etsin herkezin pıttan doğurup kucagıma almayı nasip etsin🙏🙏🙏
senaack sblaslan gerçekten bu durumda oraya gidip iki kuruş kâr etmek için o çekilmez ortama giren mi var
Mom046 senaack Aynen var ekonomi olarak ciddi anlamda darda olduğumuz için biz insanlar maliyeti uygun olana gidiyoruz mecbur 🤷🏽♀️
sblaslan senaack mecbur kar elde etmek için değilki kimsenin okadr parası olmuyo malesf kimsede canında olmak istemez zaten ama byle sadece boş konuşan insanlar para vermiyo aklada gerek yok eşleri asgari ücretle çalşan okadar insan varki neye yeticek bi nevresim takılı olmuş 190 lira
NurOzadaBulbul senaack eğer ki uygunsa evet var insanlar iki kuruş kısıp alıyorlar geri kalanlarını da o kıstıkları kuruşlarla ödeyip ayın sonunu başını getirmeye çalışan nice insanlar var. Sanıırım siz bir eli yağda bir eli bağda büyüyenlerdensiniz veya bunlar size hiç denmemiş sizde yaşamamış olabilirsiniz lakin Türkiye’de Yaşamak Zengin Değilseniz Bunları Yapmak Gayet Normal. Siz Gitmediyseniz Gitmediniz Biz Gidenlere Laf Etmek Haddinize Olmasa Gerek!!
senaack NurOzadaBulbul bende yerine göre tutumluyumdur kimse kimseyi burdan yorumlayamaz aynı fiyata e bebekte satıyor aynı şeyleri biraz kafa yorun sert çıkmadan önce !😂
NurOzadaBulbul senaack E Bebekte Satılıyor Fakat E Bebek Olmayan Yerler Var Gidemeyen Hamileler Olabilir Bitmiştir Bilemeyiz . Keza Ben Size Değil Siz Zaten İnsanlara Sert Çıkış Yapmıştınız Benim Yazdığım Gayet Normal!