Merinosunannesii spaceship sesler hareketler geç geliyor telefon ekranına eşim beğenmedi bende iade edelim o zaman dedim
aylinsss Emzirme yastığı çok ufaktı alıp memmun olan var mı kimsede almamıştı kararsız kaldım büyük sanıyordum
Tugcece Muslin bezleri çok kaliteli bende daha 1 ay önce 40 TL almıştım şimdi 12.5 alınca içime oturmadı değil😟
Heyecandorukta Tugcece 40 O alrıklarınız büyüklerdendir ama bende aldım jokerden çift kat gibi onlar, bimdekiler daha küçük ama kaliteli dediğiniz gibi.Müslin çok lazım oluyor dediler diye aldım bende 😊
Ebrumihrimah Tugcece pembe ve mavi vardı zor bela birtane kahve rengi zurafali buldum gerçekten kaliteliydi
Merinosunannesii Heyecandorukta görüntü telefona cok geç geliyordu ses te öyle gelince hemen denedik eşim beğenmedi bende iade edelim o zaman dedim
Tugcece Heyecandorukta ayy yok vallahi aynı kalite de aldığımda trendyoldan almıştım tek katlı aynen vallahi çok çok gerekmiş şimdi bende 3 tane almış oldum zaten ilkbahar yaz bebeği olacağı için belli sürede adana da kalacağım havlu kurulamam bununla kurumlarım diye düşünüyorum bebegimi
Merinosunannesii Heyecandorukta umarım güzel çıkar sizinki birde kamera döndüğü zaman ses cıkıyor belki bebeği uyandırabilir
Dilaraa06 Nrkls yorgan ,yastık,muslin, patik,kese,emzirme yastığı birde çekmece kilidi. Oyun halısı ve kirli sepeti kalmamıştı savaş vardi resmen markette 😑
Nrkls Mom092 göğüs pompası vardı ama ben emin olamadım birde telsiz alam oldu mu acaba nasıldı telsizin kalitesi
Merinosunannesii Dilaraa06 valla ben cok beğendim alt kısmında kurdele var sıkıp gevşeltmek için bence varsa hala kaçırma derim 100 liradan aşağı yok çünkü
Merinosunannesii Dilaraa06 ben babynestin kendi sitesinden alcaktım baktım yorumlara yazmışlar doğru düzgün dolu bile değil diye vazgeçtim sonra Bi baktım bime geliyormuş puf puf valla cok güzel