tgb94 insallah benimde temiz cikar🙏🏼🙏🏼

Sedaaa1608 insallah benimde temiz cikar sonuclarim cok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🏼🙏🏼

A-F-B oyle tabiki Rabbim hayırlısını nasip etsin insallah 🙏🏼🙏🏼 Benimde ilk gebeligimdeki doktorumdu bi sorun yasamamistim isinde iyi olduğunu düşündüm hep ama umarim bu sefer yanılmıştır detayli bir tahlil varmis onu yaptirdim insallah sonucunu guzel alirim temiz çıkar bende degistiririm
    o zaman cunku bu yaşadığımız stres bizi bizden alıyor sağlıklı ise bile stresten birsey olucak diye korkuyorum 🥺

Ned sonucunuzu paylaşamamışsınız ama yazdığınız kadarıyla riskiniz 70 de bir çıkmış yani sizin haftanızda sizin yaşınızda sizin kilonuzda olan 70 kişiden 1 kişi de sendrom çıkıyor demek ama takmayın bu sadece tarama yani bilgisayar yapıyor bunu ultrason da sıkıntı yoksa rahat olun detaylı ultrason yaptırırsınız 20. Haftadan sonra

• Ned bunu yanıtladı.
      • Ned bunu beğendi.

44Queen insallahh bi yanlışlık vardır benimde tek duam o insallah sağlıkla kucağımıza alalim hepimiz🙏🏼🙏🏼

Ned annem babam kayınvalidem kayınbabam duyunca öyle şeyi zaten 2 ay yedikleri ictikleri burnundan geldi çok üzüldüler benden çok yani artık bişey dese bile doktor kötü şeyleri söylemiyorum kafaya da takmıyorum bebeğimin kafasında aynı şekilde kist gördü doktor detaylıda ama bana bunlar gecer dedi kafana takma sadece bil diye söylüyorum dedi ben kafama takmadım bugun baktı doktorum geçmişti şükür

• Ned bunu yanıtladı.
          • Ned bunu beğendi.

Ned inşallah sağlıkla kucağınıza alın takmaya gerek yok büyük ihtimal kan testiniz temiz gelecektir sanırım Nift testi yaptırdınız

Ned druzla konuşun fetal dna yaptırın. Tarama testlerinin doğruluk payı %60 .Ben tarama testi yerine fetal dna yaptırdım %99.9 doğruluk payı var .Sizden kan alıyorlar yurt dışına gidiyor ortalama 7 gün içinde çıkıyor sonuc .Saglikla kucaginiza alın ins🙏🙏

• Ned bunu yanıtladı.
            • Ned bunu beğendi.

A-F-B şükürler olsun🙏🏼 Rabbim dert verip derman aratmasın eminim ki herkes üzülür tabiki bizde de ben çöküşteyim herkes beni teselli etmeye çalışıyo temiz çıkıcak üzülme diye insallah öyle olur

Ozo34 evet bende onu yaptırdım fakat benimki yurt dışına degil Ankara’ya gidicek orada iyi bir laboratuvar varmis

Ned
              kanama alanınız varmıydı yada hiç lekelenme yaşadınız mı?

• Ned bunu yanıtladı.
              • Ned bunu beğendi.

Mores 5 haftalikken ogrendim bebek bekledigimi o zaman doktorum kese etrafında kanama var dikkat et dedi ve ilac vermişti düşük için progestan diye bi etkisi olabilir mi

Ned
                  benimde kanama alanım vardı 11-18 haftalar arasında. İkili testim 1/159 çıkınca İyi bir perinataloga gittim o da Herşeyi normal kanama alanından kaynaklı kanda risk çıkmış olabilir demişti. Fetal dna yaptırmadım ben gerçi.
                  sizinde burunla alakalı bilgi girilmemiş ama ense kalınlığınız iyi. İçinizi ferah tutun 🤗

• Ned bunu yanıtladı.
                  • Ned bunu beğendi.

Mores ultrason da herseyin normal oldugunu soyledi doktor ense ve burun icin hatta o kadar güzel konustu ki hersey cok yolunda tam
                    yerli yerinde vs diye biz kanda boyle biseyle karsilasinca sok olduk

Ned
                      aynı şeyleri yaşamışız. Sizi çok iyi anlıyorum tek farkımız siz test vermişsiniz ben de detaylıyı beklemiştim. sonuçlarınız Allahın izniyle iyi gelecek iyi düşünün iyi olsun umudunuzu kaybetmeyin

• Ned bunu yanıtladı.
                      • Ned bunu beğendi.

Mores insallah insallah insallah cok teşekkür ederim Allah razi olsun🙏🏼🙏🏼