Down sendromu
Sedaaa1608 insallah benimde temiz cikar sonuclarim cok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏🏼🙏🏼
A-F-B oyle tabiki Rabbim hayırlısını nasip etsin insallah 🙏🏼🙏🏼 Benimde ilk gebeligimdeki doktorumdu bi sorun yasamamistim isinde iyi olduğunu düşündüm hep ama umarim bu sefer yanılmıştır detayli bir tahlil varmis onu yaptirdim insallah sonucunu guzel alirim temiz çıkar bende degistiririm
o zaman cunku bu yaşadığımız stres bizi bizden alıyor sağlıklı ise bile stresten birsey olucak diye korkuyorum 🥺
Ned sonucunuzu paylaşamamışsınız ama yazdığınız kadarıyla riskiniz 70 de bir çıkmış yani sizin haftanızda sizin yaşınızda sizin kilonuzda olan 70 kişiden 1 kişi de sendrom çıkıyor demek ama takmayın bu sadece tarama yani bilgisayar yapıyor bunu ultrason da sıkıntı yoksa rahat olun detaylı ultrason yaptırırsınız 20. Haftadan sonra
Ned annem babam kayınvalidem kayınbabam duyunca öyle şeyi zaten 2 ay yedikleri ictikleri burnundan geldi çok üzüldüler benden çok yani artık bişey dese bile doktor kötü şeyleri söylemiyorum kafaya da takmıyorum bebeğimin kafasında aynı şekilde kist gördü doktor detaylıda ama bana bunlar gecer dedi kafana takma sadece bil diye söylüyorum dedi ben kafama takmadım bugun baktı doktorum geçmişti şükür
Yasminmistik düşük riskli 🙏🏼
Ned
benimde kanama alanım vardı 11-18 haftalar arasında. İkili testim 1/159 çıkınca İyi bir perinataloga gittim o da Herşeyi normal kanama alanından kaynaklı kanda risk çıkmış olabilir demişti. Fetal dna yaptırmadım ben gerçi.
sizinde burunla alakalı bilgi girilmemiş ama ense kalınlığınız iyi. İçinizi ferah tutun 🤗