Merinosunannesii nilsmother oo neler aldım neler😂altivite halısı, 4 paket askı, 4 tane müslin, 6 paket zıbın, 2 tane bebek yastıgı, bambu sepet, battaniye, çok amaçlı kutu, 3 tane patik, emzirme yastıgı, figürlü yastık, 2 tane nevresim, babynest, kamera
Bsmlh Merinosunannesii zıbın ağız mendili patık aldım ama mislin bez bana malı iyi gelmedi bide insanlar üst üsteydi kaçtım peluş battanıye aldınızmı acaba nasıldı hıc bişi kalmamıs 10:10 gece gittim yagmalanmıs
nilsmother Merinosunannesii benim yerime de alışveriş yapmışın 🤣 güle güle kullanın inşallah canım 🧿😍
Merinosunannesii Bsmlh ağız mendili geçenki de eşim almış 4 paket müslin de almıştı 2 tane ama bu seferki müslin ler daha güzel daha kaliteli duruyordu peluş battaniye de aldım ama paketini açmadım yorum yapamıcam ben 9.20 gibi ordaydım🤭🤭
Begm Bsmlh çok teşekkür ederim cnm aslında bende anlamamıştım sonradan gene geldi gene gelir inşallah cnm takip et 🤭🌼💕
Bsmlh Begm ederim e bebekte takıpteyım zaman var diye çok önemsemedim He erken doğma riski var ondan bır ıkı bişi aldım
birmelekannesi_ https://hizliresim.com/MRW72s bizde bunlari aldim sizlerde olmasaniz sevincimizi kimlerle paylasicaz ya 😍