1cansu Baya bisey aldim ama kiwi gogus pompası en önemlisiydi. Doguma 60 gun var inşallah sorunsuz kullanırım :)
Mevaninannesi21 Brcnnn0628 tamam canım biz kayınvalidemlere alıcaz orda kaldığımız zaman yatsın diye 😊❤️
Tugce38 Mevaninannesi21 kurduk özellikle mama sandalyesi çok kaliteli güzel hiç eksik parcası falan cıkmadı memnun kaldık yani
Lololiya maria12 merhabalar bende cinsiyeti belli olmadığı için ortak kullanabileceğim malzemeleri tercih ettim 6 tane beyaz badi bi pandalı beşli hastane çıkışı süt sağma makinesi birde baby kamerasını aldım bu arada kamerayı denedim inanılmaz güzel alan pişman olmaz kaçıranlar birdahakine takip etsin anında telefondan izlene biliyo ses geliyo sizin sesiniz karşı tarafa gidiyo telefondan sağ sol yukarı aşağı dönüyo en güzelide telefondan anlık resim video çekebiliyosunuz direk galeriye atıyo görüntü kalitesi gayet güzel ben bukadarını beklemiyordum çok şaşırdım benden bu kadar😊
efruzzz Lololiya kamera konusunda cok terettud etmistim ondan almamistim cok da merak ettim kalitesini acikcasi
Merve_kucuk Thysn23 Hepsinin yeri ve kalitesi çok güzel valla resme gerek yok bence ama isterseniz yarın çeker atarm🙂
Smymrt Ben bugun oldugunu unutmuşum kayınvalidem almaya gidiyorum deyince hemen gittim aksam üstü ben süt sagma mak, corap, cam rende aldim. Kayinvalidemde kamerayi babynest’i uyku tulumlari almiş.. İnşallah süt sagma makinasi ve kamera iyi çikar..
leyla72 maria12 zıbın ikili iki takım aldım çıngırak aldım ikili bebek altlık aldım bide 4lü ağız temizleme mendili 😊🤗🤗