Selenbale13 ayse-nurr canım bu aldığıniz küçük toplar tehlikeli degilmi çocuğun ayağına yada başka birinin ayağına takılsa düşer birde sertler
ayse-nurr Selenbale13 çok sert değiller aslında bide hepsini çıkartmadik birazını aldık gerisini kaldirdik
Brcnnn0628 Papatya-20 https://imgyukle.com/i/YsPE1f https://imgyukle.com/i/YsPJpb 130 aldım 🤗indirimle trendyoldan
Brcnnn0628 Papatya-20 oda mantıklı bende indirim varken trendyoldan aldım aslında ana kucağı alcaktım sonra yakın fiyat olunca bunu aldım atamadım atmadı onu 😂
spaceship ipekkkkkkk7 ıslak mendil, bez, şampuan vb bakım malzemeleri koyabilirim veya 6-12 ay arası bisürü kıyafet var hemen giyemeyeceği, onları koyup kaldırabilirim diye düşündüm. Sonrasında da zaten oyuncaklar için güzel olur 😊
Mevaninannesi21 Brcnnn0628 şuan 185 lira ya memnun musunuz bizde almak istiyoruz ama hangi satıcıdan aldınız acaba
Hilalsny Mom046 aaa anladim 😂 ama bence birileri kutuyu kurcalamis acmis bırakmış gibiydi :) bizim insanimiz dagittigi seyi toplamayi sevmez bilirsiniz:)
tazeanne00-46 Papatya-20 zaten mağazanın içinde Covid19’dan ötürü açılması yasak idi bende evde bakınca anladım , sizde iade etmekle iyi yapmışsınız bence çünkü onu giydirmeden önce yıkayacağız o zaman sanırım daha da daralırdı diye düşündüm
Papatya-20 tazeanne00-46 bence de öyle prematüre bebekler için evet kullanılabilir ama sanmıyorum ona bile küçük gelir cok güzeldi renk desen kumas ama kolları acayip dardı iyki verdim dedim sonradan
Brcnnn0628 Mevaninannesi21 uygun tedarikten ben şu kasımda büyük indirimde aldım kuponumda vardı öyle hesaplıya geldi kurulumu ve sökümü çok kolay bence alın ben hemen oda yapmayı düşünmüyorum büyüyünce kullanışlı olmaz diye zaten bebekler 2 yaşına kadar anne yanında oluyor 🤗 kaliteli tavsiye ederim
Merinosunannesii Mevaninannesi21 üründen bende aldım gerçekten cok güzel ben Kasım indiriminde 143 TL ye aldım
Brmnbk Selenbale13 ben topları oturmaya başlayınca top havuzunda kullandırıcam öyle ayagına takılıp düşecek bi sertliğide yok diğer toplara göre daha yumusaktı uygun olunca aldım erkenden
Merve_kucuk maria12 Cam rende, ikili zıbın, pijama takımı, silikon mama önlüğü, emzik, üçlü çorap 🙂 Kızım zaten 7 ay 4 günlük bunları aldım🙂
Merve_kucuk Thysn23 Hepsinin yeri ve kalitesi çok güzel valla resme gerek yok bence ama isterseniz yarın çeker atarm🙂
Mevaninannesi21 Brcnnn0628 tamam canım biz kayınvalidemlere alıcaz orda kaldığımız zaman yatsın diye 😊❤️
senakhrmn Dilara1996 Canım henüz 24+0 dayım , kullanmadım maalesef, artık doğumdan sonra kullanırım inşallah ☺️
Nurerdogan01 Bebe yastığı yorganı aldım 2 şer tane, annne yanı biberon emzik agız mendili Triko yelek 🥰🙏🏻❤️😍
1cansu ZehrasMom ben bi iki ay önce süpermarket ve Batman hastane cikisi aldim 30da bile hem cok cekti hemde boya döktü
ZehrasMom 1cansu ben yıkadım çok çekmedi renkte atmadı iyi duruyo ama çok fazla giyemez yani en fazla 1 hafta giyer gibi duruyo