tazeanne00-46 A-F-B bi önceki bebek ihtiyaçları geldiği zaman ben 60₺ almıştım siz uygun fiyata almışsınız ve bugün mağaza eşimin arkadaşı depodan getirdi almadıysanız çanta var dedi ve fiyatını sorunca 20₺ dedi şok oldum 😁
senakhrmn Dilara1996 Canım henüz 24+0 dayım , kullanmadım maalesef, artık doğumdan sonra kullanırım inşallah ☺️
Melekanne2606 Amed2121 Ben bunun aynısını trendyoldan almıştım 570 mi neydi canım bakayım atarım sana fiyatı artmış olabilir belki ben Kasım indiriminde almıştım 😌
spaceship ipekkkkkkk7 ıslak mendil, bez, şampuan vb bakım malzemeleri koyabilirim veya 6-12 ay arası bisürü kıyafet var hemen giyemeyeceği, onları koyup kaldırabilirim diye düşündüm. Sonrasında da zaten oyuncaklar için güzel olur 😊
Saripapatya_ Kızlar benimde 300tl tuttu bayb nest,biberon,nevresim takımı,müslin ,agız silme bezi,silikon önlük,üçlü çorap,zıbın,iki alt pijama,emzik,yastık
-yesim- Merinosunannesii üründe sorun olabilirmi bende aldım kurdum görüntüü ve ses gayet iyi geç gelmiyor
Burcumtlg Askı, müslin bez, oyun minderi, silikon önlük, yumoş patik, emzirme yastığı, şok’tan ise reflü yatağı ile ağız silme bezi aldım 🥰 bimde 4lü ağız silme bezi 10lirayken şokta 5 liraydı 🙊😝