emineveminigi maria12 neler almadimki🙈 oyun halısı, ilk adım arabası, zıbın, havlu, battaniye, reflü yatağı, babynest, iki adet müslin örtü 🤭😅
bsripk92 1 tane zürafalı muslin bezi 2 tane 6 lı askı 1 tane külotlu çorap bunlardıda zorla almış maşallah eşim gidene kadar bişey kalmamış filli kutulardan istiyordum en çok 😀
1prensesgeliyor 10 u 10 gece gitmeme ragmen 10 dakikada talan etmisler bisey kalmamis. Baska bimlerede gitmedim acikcasi cok kalabalık oluyor. Kiz kardeşimi aradim memleketimizdeki bimlere bakti 1 tane emzik ve emzirme yastığını zor bulmus. Ya zaten 2 ay önce felan yine gelmisti ayni ürünler o zaman almistim ben. A101 e de gelmişti ayni 2.ay önce.
Feride34 UrazyadaMasal normal ben 18 haftalık oluyorum yarın gene tam belli değil diğer kontrole artık sağlıklı olsunlarda😂
Feride34 Nevriyebak maalesef işte %99 gördü ama yinede almayın ve demeyin dedi anlamadım o 1 lik kısımda dönmez heralde😂😂😊insan heyecanlanıyoda
Byzaoz maria12 ben cok bisey almadim ya daha önce almistim diye. Sirf nevresim takımı icin gittim zaten üç tane gelmis ikisini ben aldim 😅 gitmisken zibin aldim, aski aldim, battaniye aldim bide cok amacli kutu aldim.