Sevo_sevo Kızlar yakında A101 e de gelir kalanları da ordan tamamlarız🥰 bende battaniye ağız mendili aktivite halısı çorap 5 li zıbın emzirme yastığı aldım hepside kaliteli ve çok güzeller yumuşacık🥰
Feride34 UrazyadaMasal kaç haftalıksınız benimde %99 dedi ama bişi almayın kimseyde demeyin dedi doktorum ama ben ortak giyilebilcek renk aldım
Selenbale13 ayse-nurr canım bu aldığıniz küçük toplar tehlikeli degilmi çocuğun ayağına yada başka birinin ayağına takılsa düşer birde sertler
cansugrn Biberon, emzik, 2 tk 5′li hastane çikışi, çingirak, banyo havlusu ve battaniye aldim. Sasirdm kalmasina da ama buldm yani😊
pinar92_ Mama sandalyesi, banyo havlusu, 2li zıbınlardan 2 tane, müslin örtü, oyun halısı, battaniye, emzirme yastığı, hastane çıkışı, önlük, mendil, nevresim takımı.. Hepsi birbirinden güzel :)
DenizGzm maria12 başka bim uzak bana kuzum malum virüsten dolayı hiç biyere salmıyorlar beni gidemedim 😅😅
maria12 Srnysl başka BİM’lere bakın mutlaka bizim de burda hiç kalmamıştı diğer mahalleden hepsini aldım ☺️
maria12 Elifmom Bilmem ne kadar kullanacak ki memnun olunmasın aslında idarelik iyi bence. Böyle şeyler belli aylarda kısa süreliğine kullanıldığı için ben uygununu tercih ediyorum 😍
Caglacayir maria12 benim erkek olacağı işin mecbur mavi aldım. Pembe olmazdı. Hayırlı olsun inşallah çocuklarımızı içinde yatırmak nasip olur.