Tgb123456 Yasmink Güle güle kullanın hepsini:)Merak ettim sallanan anakucağınıda mı bimden aldınız ve kaliteli mi acaba?
Meldemmmmm Fatma-hira-74 modem olarak cihazı netinize bağlıyorsunuz İnternetsiz de açık kalıyor uygulamadan giriyorsunuz denediniz mi tekrardan
Caglacayir İş çıkışı koştur koştur gittim anne yanı yatağı 2li atletlerden 2 tane 2li alt takım battaniye ağız bezi aldım. Anne yanı yatağı ve battaniye tek kalmıştı şansımıza ikisinde de mavi renk tek kalmıştı. Ben yerlerini beğendim.
Melikeakkc Umutcumunannesi karttan alıysanız dekontu bankada vardır ben öle yapıp iade etmiştim başka birşeyi
Melikeakkc çocuk kilitleri, nevresim takımı, askı,emzik,çocuk halısı, oyuncak ,çıngırak, patik, zıbın, hepsinden aldık valla eşim aldı akşam getirmesini bekliyorum 😂😂
tonbikinannesi Talan edildiği için hiç bişey almadım 9 da kalkıp dikilemedim bimin önüne açıkçası😄üşendim
Denizzz88 maria12 kamera,zıbın,ağız mendili,kundak havlusu,silikon mama önlüğü,müslin aldım. Kamera aslında başka bi marka alıcaktık ama bunu ucuz görünce almak istedim eşim gelince deneyecek bakalım güzel çıkar inşallah
Feride34 Nevriyebak aynen öyle bende aynı durumdaydım ortak renkleri almayı çalıştım arada pembe mavi karıştı😂kaç haftalıksınız bende 18 hafta olucam
Nevriyebak Feride34 ben daha çok küçük 9 a gireceğiz insAllah benimde karıstı ama önemli değil ne fark eder bende maviyi çok seviyorum kalıplaştırmısız sadece biz kadım pembe erkek mavi diye 😅
Merinosunannesii Melikeakkc çok ihtiyacım yok ki öylesine almıştık 😂2+1evim 130m2 cocuk zart dese diğer odadan duyarım😂
Hilalsny maria12 ya ben gec gitmek zorunda kaldim. Saat 3 4 gibi gitti herseyi dagutmislar 1 tane hastane cikisi kalmis ama yarisi ortalikta yok kutusu var. Sansima babynest almayi cok istiyodum 1 tane kalmis hemde pembe hemen onu aldim :)
Gzl_Anne Fatma-hira-74 kitapçığın da hepsini resimlerle tarif etmiş burdan anlatmam çok zor olur canım kameranın Wi-Fi bağlanması lazım öncelikle
Feride34 Yasmink normalde oyun halısı yazıyodu ama o sallanabilir ana kucagı mı onuda mı bimden aldınız