Merinosunannesii maria12 ohooo neler aldım neler😂altivite halısı, 4 paket askı, 4 tane müslin, 6 paket zıbın, 2 tane bebek yastıgı, bambu sepet, battaniye, çok amaçlı kutu, 3 tane patik, emzirme yastıgı, figürlü yastık, 2 tane nevresim, babynest
BusraDursun Merinosunannesii nevresim kalitesi nasıl memnun kaldınız mı? Pamuk yazıyor ama emin olamadım.
Mom046 maria12 Oyun halısı, askılık, nem engelleme cihazı aldım zaten öncekinde dolu dolu almıştım bunda öylesine gittim aldım cıktım 😁
cipiti Merinosunannesii aaa fiyatı çok uygundu piyasaya göre ama çok ihtiyacım olmaz ben bakmayı düşünüyorum çocuğuma ise geri dönmeyeceğim maddi sıkıntımız olmazsa heves etmistim hatta yoruma göre bulurum diyordum iade alırlar inşallah açıldıktan sonra
Ysmncylncpc Papatya-20 babaynest harika iyi ki almışın 30 derece de yıka bişe olmuyo. Güle güle kullan canım
rodin123 Papatya-20 o toplar başına bela olacak en kısa zamanda aman vereyim de kurtulayım bu neymiş her yerden çıkıyor durduğu yerde durmuyor diyeceksin 😀
spaceship Kubraadmr tabi ki, bu şekilde. Şimdilik ıvır zıvır bez falan koyarım sonra oyuncak için iyi olur diye düşündüm iki tane aldım.
LinaLeylaFerhat Bn gidemedm calisyorum :(( bambu kirli kovasi ve cok amacli kova gercekten almak istediklerim figurlu yastik cingirak
aylinsss LinaLeylaFerhat kirli sepeti aldım bebeğe çok güzeldi fiyatına göre bitmeden birine aldırın🥰
aylinsss LinaLeylaFerhat figürlü yastıklarda fiyatına göre yine çok iyyidi bence ben aldım 12 tl galiba
Yasmink Of of of neler almadımki☺️ Herşeyi aldım babynestten müslin bezine mama sandalyesine yorganına yastığına oyun halısına kadar bi kiei süt sağma makinesini ksçırdım onun dışında herşeyi aldımmm☺️☺️☺️
Gezen24anne Merinosunannesii valla bende aldım denemedim ya aksam denicem normal int aynısı 260 tl di uygun diye aldım neden memnun kalmadınız
Merinosunannesii Gezen24anne telefonu ses görüntü geç geliyordu eşimde beğenmedim dedi iade et o zaman dedim bende
-yesim- Merinosunannesii üründe sorun olabilirmi bende aldım kurdum görüntüü ve ses gayet iyi geç gelmiyor
Kubraadmr spaceship çokta güzel duruyor bakım ürünlerini koymak içinde güzel olur bizim burda hiçbirşey kalmamıştı
LinaLeylaFerhat spaceship tek renk miydi baska renkleri var miydi ?? Bnm esim gitti aynisindan bulmus sadece bu vardi dio
Nasippp spaceship canım baya büyük mü bende 2 tane aldırdım da henüz eve gelmedi bende çorap eldiven bere falan koyarım DİE aldırmıştım
ZehrasMom maria12 oyuncak kutusu, 3 tane zıbın, askı, 2 tane hastane çıkışı, 2 tane müslin bez, battaniye, babynest, bornoz, kese,emzik, uyku tulumu aldım canım 🕊