Merinosunannesii maria12 ohooo neler aldım neler😂altivite halısı, 4 paket askı, 4 tane müslin, 6 paket zıbın, 2 tane bebek yastıgı, bambu sepet, battaniye, çok amaçlı kutu, 3 tane patik, emzirme yastıgı, figürlü yastık, 2 tane nevresim, babynest
Umutcumunannesi symslmz kamerayi kurdunuz mu bizde aldikta esim fişini dusurmus korktum bir sikinti olursa napicaz diye
spaceship 2 tane tavşanlı plastik kutu, 5 tane 6’lı kıyafet askısı, kamera, havlu çoraplardan, müslin, 2 de çıngırak aldım 😊
Bikbi06 Tugcem50 hastane çıkışı güzel mi bi de ne kadardı ya bugün gittim ama hiç bişey almadan çıktım
cipiti Merinosunannesii aaa fiyatı çok uygundu piyasaya göre ama çok ihtiyacım olmaz ben bakmayı düşünüyorum çocuğuma ise geri dönmeyeceğim maddi sıkıntımız olmazsa heves etmistim hatta yoruma göre bulurum diyordum iade alırlar inşallah açıldıktan sonra
Gezen24anne Merinosunannesii valla bende aldım denemedim ya aksam denicem normal int aynısı 260 tl di uygun diye aldım neden memnun kalmadınız
Busekaracaa Seymacem benim çocuklarım olduğu için bide 8 aylık hamile olduğum için sabah gidemedim akşam 7 de eşimi gönderdim işten çıktığı Zaman alsın diye ama kalmamış emzik biberon anne yanı alacaktım bende olsaydı ne yapalım nasip
Lalihhhh Ftmm bizde o saatte gideceğiz kalmaya bilir , ama hep pembe ya da mavi renk gelmiş ürünler biz gibi cinsiyeti belli olmayanlar ne alalım 🤗
Hd8 Ftmm bende şimdi gittim hiç birşey kalmamıştır dedim ama istediğim herşeyden fazla fazla vardı bi müslim bez yoktu