Heyecandorukta Alperefet Park yataga uyku setine gerek varmi? Zaten park yataklarin yanlari kumas degilmi? Mobilya yataklarda guzel oluyor uyku setleri 🤔
maria12 Feride34 bence her BİM’e farklı sayıda geliyor. Bizim mahallede yoktu diğer mahalleye bayağı geç gittim 3 tane vardı. Farklı yerlere bakın bence
Yasemin301 Elifmom bebeginize kullanacaginiz her seyi yikayin o kumaslar dikilirken hic hijyenik olmuyor dusuk isida bisey olmaz
tnc35 Elifmom Evet babynesti geçen sefer geldiğinde almıştım 30 derecede kısa programda yıkadım hiçbir şey olmadı yikabilirsiniz güvenle 😊
Deletedmom9 maria12 Kirli sepeti emzik biberon patik nevresim takimi kutu aldım Bim de kuzenim çalışıyor hepsini ayırdı ben gidip aldim çok güzellerrr🥰🥰🥰
symslmz cipiti yani muadili olan xiaomi özellikleri ile aynı kalitede bence. Beğenmeyenler nesini beğenmedi anlamadım 150 liralık ürün sonuçta görüntüyü veriyor mu veriyor sesi veriyor mu veriyor 🤷🏻♀️😄
Merinosunannesii Gzl_Anne ses görüntü çok geç geliyordu ve 360 derece dönüyor ya dönerken ses cıkarıyor bebeği uyandırabilir diye düşündüm tabi bunlar benim düşüncem eşimde beğenmedi bende dedim istersen iade et o da etmiş benim için çokta gerekli birşey değildi 2+1evim var oda yapıcam ama çocuk zart dese duyarım öylesine almıştık kullanırız diye 😂😂
LinaLeylaFerhat Ya ne guzel heycanlar bunlar :) Allaha sukurler olsun bize bu duygulari yasatiyor ,insallah bu cuma gunu icin bebek isteyen herkesede nasip etsin hayrlisiyla
Merinosunannesii LinaLeylaFerhat ne bilim yaa danalar😂😂1 tane aldım kasaya giderken eşim istersen 1 tane daha al dedi dedim olur alayım Bi baktım 2 tane kalmış kapakları kırık😂😂😂
Gzl_Anne Merinosunannesii anladım canım bende aldım eşimle ben çalışıyoruz o yüzden gerekli olur diye düşündüm inşallah kullanışlı olur