MinelinAnnesi maria12 Henüz getirmedi babamız çalışıyoken vakit ayırmış gitmiş almış sağolsun ama fotoğraftan belli çok güzeller😍 Sizde güle güle, sağlıcakla kullanın🙏🏻🥰
maria12 Esra-2010 bence kullanışlı. Çok aşırı iyi markalara gerek yok. Bunu rahat rahat kullanırlar 😍
maria12 maria12 kızlar bunlara ek olarak; nevresim takımı, uyku tulumu, bebek telsizi aldım. Hepsi çok kullanışlı ve güzel şeyler bence 😍
Papatya-20 maria12 ben hastane çıkışını bıraktım cok küçüktü kolları 😂🤭eşim bosver iyi degil dedi aklıma girdi verdik geldik onun yerine ana kucagı aldım bende 😂 güle güle kullanalım inşallah 🙏🏻 💕
Nrkls 2 müslin bez 2 organik ağız mendili 3 askı cam meyve rendesi yorgan bornoz nevresim takımı bambu kirli sepeti çıngırak 2 paket zıbın 3 ki çorap ana kucağı tulum patik battaniye hatırladıklarım 🙈 🤗
NurOzadaBulbul Heyecandorukta güzel ama çok küçük Malesef hani öyle olduğunu orda farketsem hiç almazdım dedim.
BusraDursun Merinosunannesii nevresim kalitesi nasıl memnun kaldınız mı? Pamuk yazıyor ama emin olamadım.
Grbtsgr26 maria12 hastane çıkışı oyun halısı kundak havlu figürlü yastık ve nevresim takımı aldım 🥰🙏🏻
Grbtsgr26 maria12 evet halısı çok ince değil hemde kullanışlı 200 300 lira veripte aynı şeyi almak saçma geliyo galatta kullanışlı kaliteli 🥰
Feride34 birmelekannesi_ ölçüleri yazıyo aslında ama uymazsada içine katlanır bende hesaplamadım 😂öneren vardı baya güzelde duruyo
Seyma2861 maria12 askı, biberon,emzik, kundak havlu,zıbın aldım. Müslin örtü ve cam rende gelmemişti buraya alamadım onun için☺️
maria12 Feride34 bence her BİM’e farklı sayıda geliyor. Bizim mahallede yoktu diğer mahalleye bayağı geç gittim 3 tane vardı. Farklı yerlere bakın bence
mucizekese tubiii0106 eger denk gelirse alin fiyatina gore baya iyi kirli sepeti olmasa bile oyuncak sepeti olarak bile kullanılır
Heyecandorukta nilsmother Olur yuklerim birazdan 👍🏻 hic denemedim ama resim yuklemeyi, bakacagim simdi netten